Kevin Costner, descoperirea lui Richard Burton

Kevin Costner, descoperirea lui Richard Burton

Pe numele sau adevarat Kevin Michael Costner, actorul s-a nascut pe 5 ianuarie 1955, in California, fiind al treilea copil al familiei.

Slujba de munci-tor a tatalui sau l-a obligat sa se mute frecvent, ceea ce l-a facut sa se fie un copil in-trovertit, mereu noul coleg de la scoala si l-a determinat sa devina un mare visator.

In adolescenta, a cantat in corul bisericii baptiste, a scris versuri si a luat lectii de creativitate. In colegiu, Kevin era cunoscut ca un bun sportiv la baschet, fotbal si baseball. Tot in aceeasi perioada, a inceput sa ia lectii de actorie, desi lucra in marketing.

Totul a luat o intorsatura noua cand l-a intalnit intamplator pe Richard Burton, care l-a sfatuit sa renunte la jobul actual si sa se dedice in totalitate actoriei. La scurt timp Kevin s-a mutat la Hollywood, unde a avut diverse ocupatii, pana a reusit sa intre in bransa filmului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acel moment a avut loc odata cu rolul obtinut in „The Big Chill” (1983). Au urmat „Mr. Brooks” (2007), „The Guardian” (2006), „The Upside of Anger” (2005), „Dragonfly” (2002), „Thirteen Days” (2000), „The Postman” (1997), „Tin Cup” (1996), „Wyatt Earp” (1994), „JFK” (1991),  „Dances with Wolves” (1990), „The Untouchables” (1987). Pentru activitatea sa, Kevin a fost rasplatit cu doua Premii Oscar.

SEXY

Kevin a bulversat topurile de frumusete

> A fost ales de revista „People” unul dintre cei mai frumosi 50 de barbati ai lumii, doi ani consecutiv.

> A fost ales de revista „Empire” intre cei mai sexy actori din istoria cinematografiei.

>  A fost votat de cititorii revistei germane „Amica” cel mai erotic barbat.