Evenimentul Zilei > Actualitate > Kelly Pavlik, posbil adversar pentru Lucian Bute
Kelly Pavlik, posbil adversar pentru Lucian Bute

Kelly Pavlik, posbil adversar pentru Lucian Bute

Campionul mondial al categoriei supermijlocii IBF, românul Lucian Bute, l-ar putea întâlni pe americanul Kelly Pavlik, campion la categoria mijlocie, în versiunile WBO şi WBC, scrie site-ul eastsideboxing.com, citat de Mediafax.

Meciul, care s-ar putea disputa pe arena "Cowboys Stadium" din statul american Texas, poate avea loc doar dacă Bute şi Pavlik îşi vor apăra cu succes titlurile în partidele pe care le vor susţine în 17 aprilie. Lucian Bute, care a câştigat toate cele 25 de lupte din carieră (20 prin KO) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în faţa pugilistului columbian Edison Miranda, într-o gală ce va loc la Centre Bell din Montreal (Canada).

Promotorul  Bob Arum a precizat că Lucian Bute ar fi cea mai bună variantă pentru Pavlik, adăugând că alături de român, pe lista de posibili adversari ai campionului american mai sunt incluşi şi pugiliştii Paul Williams şi Winky Wright.

Kelly Robert Pavlik, poreclit "Fantoma", a câştigat 36 de partide (32 prin KO) şi a pierdut una singură, în 2006, în faţa lui Bronco McKart. El a cucerit titlurile de campion WBC şi WBO la categoria mijlocie, după ce l-a învins pe Jermain Taylor. Până în prezent, pugilistul în vârstă de 27 de ani, şi-a apărat de trei ori centurile, iar în 17 aprilie va boxa împotriva argentinianului Sergio Gabriel Martinez, într-un meci care va avea loc în Atlantic City.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: