Katie Melua, ambasadoare Opel

Katie Melua, ambasadoare Opel

Blajina cântăreaţă britanică de origine georgiană Katie Melua va promova, cu prilejul viitorului său turneu european, modelul cu propulsie alternativă Opel Ampera.

Dacă intuim corect, sinergia ar fi următoarea: Katie Melua - cantautoare blândă cu urechile publicului - face casă bună cu Opel Ampera - un autoturism cu propulsie alternativă care, în teorie, este mai indulgent cu mediul decât o maşină obişnuită.

Opel a anunţat, săptămâna aceasta, parafarea unui parteneriat de imagine cu Katie Melua, pe care, unii dintre dumneavoastră ar putea să o identifice datorită melodiei "Nine Million Bicycles".

Blajina cântăreaţă britanică de origine georgiană va promova, cu prilejul viitorului său turneu european, modelul cu propulsie alternativă Opel Ampera.

Ne puteți urmări și pe Google News

Automobilul electric/hibrid Opel Ampera este echipat cu un motor electric, de bază, şi unul cu ardere internă, pentru mărirea autonomiei. Setul de acumulatori litiu-ion poate fi încărcat de la o priză standard, în numai trei ore, iar rularea în modul 100% electric este posibilă pe o distanţă cuprinsă între 40 şi 80 de kilometri.