KAT DELUNA - concert mai slabut decat se asteptau fanii

KAT DELUNA - concert mai slabut decat se asteptau fanii

Probleme de sunet si o diva nervoasa, in Princess.

Cantareata americana cu origini dominicane si castigatoare a unui premiu Latin Billboard, Kat DeLuna, a venit in Romania pentru a sustine un concert, joi noapte, in Clubul Princess din Regie. Aflata pentru a treia oara in tara noastra, Kat DeLuna a venit la invitatia vechiul ei prieten, Costi Ionita, alaturi de care a facut noul videoclip "Always on my mind".

"Sunt atrasa de poporul roman deoarece ma identific cu el datorita radacinilor mele latine. Ma atrage atmosfera prietenoasa si petrecerile la care stiti sa va distrati foarte bine. Mai mult, sunt indragostita de muzica romaneasca si voi continua colaborarea cu Costi Ionita", a spus artista pentru EVZ.

Din pacate showul oferit de cantareata a fost sub asteptari, cu probleme vizibile de sunet, lucru pe care diva nu l-a trecut usor cu vederea. Artista a interpretat cele mai cunoscute piese ale ei, dar la final, Kat DeLuna le-a dat mari emotii organizatorilor, pentru ca la cabine a acuzat o stare de rau. Dupa cateva zeci de minute de pauza, cantareata si-a revenit.

Printre fani cei mai infocati ai cantaretei aflati in club s-a numarat si desingerul de bijuterii Adrian Haiduc, recent intors in tara, din Statele Unite. Timisoreanul a impresionat-o pe Kat DeLuna cu colierul cu cruce pe care il purta, aceasta cerandu-i sa ii creeze un model identic. Pana atunci, desingerul i-a daruit cantareatei o capatana de usturoi, care sa o fereasca de "fantome si spirite rele", in noaptea Sf. Andrei.

Ne puteți urmări și pe Google News