”Câinii roșii” au ieșit din cursa pentru titlu în urma acestui rezultat și a unei evoluții penibile, în timp ce ardelenii, care ocupă primul loc, s-au desprins la șase puncte de Rapid și FC Vaslui, care au un meci mai puțin disputat.

Partida din Ștefan cel Mare a fost urmărită doar de câteva mii de spectatori. Cu toate că era ultima șansă a favoriților de a reintra în cursa spre al 19-lea titlu din istorie, fanii dinamoviști au venit în număr mic, doar 3.000 de – sub media din acest sezon.

Dacă spectacolul din tribune a fost microscopic, cel de pe teren a fost inexistent. Cele două formații s-au târât pe dreptunghiul verde timp de 90 de minute, enervând suporterii la fiecare 30 de secunde, cu execuții care mai de care mai neinspirate. CFR Cluj a fost echipa mai bună, dar oamenii lui Ioan Andone nu au făcut deloc o impresie bună în Ștefan cel Mare, unde au defilat Petrolul și Sportul (n.r. – două echipe care ar putea retrograda în acest sezon).

Golul marcat în ultimul minut de Kapetanos a ”eutanasiat” speranțele dinamoviste și o propulsează pe CFR spre al treilea titlu din ultimii cinci ani.

DINAMO – CFR CLUJ 0-1

A marcat: Kapetanos (90)
Minutul 90+3 – Final de meci.
Minutul 90 – GOL CFR CLUJ! A marcat Kapetanos. Cine altcineva? Grecul a împins mingea în plasa porții apărate de Naumovski, care nu a avut replică la lovitura de cap a atacantului-minune de la CFR. Este al 10-lea gol din acest sezon pentru Pantelis, care a adus trei puncte formației ardelene și etapa trecută.
Minutul 85 – Naumovski se opune în două rânduri, în fața lui Ronny și a lui Kapetanos, și îi salvează pe dinamoviști. Ambele formații încearcă să smulgă o victorie în ultimele minute.
Minutul 80 – Gabi Mureșan îl ia la țintă pe Kone cu un șut în forță. Dinamovistul primește îngrijiri pe teren.
Minutul 75 – Au intrat pe teren Tameș, la Dinamo, și Gabi Murșan, la CFR. E greu de crezut că vor reuși să aducă ceva nou în acest meci.
Minutul 70 – Șansele de gol au dispărut din Ștefan cel Mare. Ambele formații par incapabile să deschidă scorul.
Minutul 60 – Ioan Andone l-a aruncat în luptă pe grecul Kapetanos, salvatorul ”feroviarilor” din etapa trecută. Ronny a fost blocat excelent de Nica în fața porții dinamoviste.
Minutul 55 – Bakary Sare a trimis peste poartă, după un corner al ardelenilor. Meciul are un ritm mai bun decât în prima repriză.
Minutul 50 – CFR are șansele mai mari. Sougou a trimis pe lângă poartă din șase metri, după o centrare a lui Camora.
Minutul 46 – A început repriza secundă. Țucudean l-a înlocuit pe Dănciulescu, inexistent în prima parte.
Minutul 45 – Pauză. Dinamo și CFR Cluj sunt la egalitate, scor 0-0. Cei 3.000 de fani nu au avut parte de prea mult spectacol în prima parte, iar ”câinii roșii” au arătat mai mult ca o echipă de mijlocul clasamentului decât ca o pretendentă la titlu.
Minutul 40 – Nica, surprinzătorul fundaș dreapta al dinamoviștilor din această seară, are multe sarcini ofensive, însă nici entuziasmul său nu pare să fie de ajuns pentru a trezi formația ”alb-roșie”.
Minutul 35 – Plictiseala începe să se instaleze în Ștefan cel Mare. Dinamo nu arată deloc ca o candidată la titlu, în timp ce jucătorii liderului CFR Cluj, care evoluează într-un echipament neobișnuit, albastru deschis, se zbat și ei fără prea mult succes la mijlocul terenului.
Minutul 30 – Oamenii lui Dario Bonetti nu mai pun nicio problemă în ofensivă în ultimele minute. CFR e clar echipa mai bună în această seară.
Minutul 25 – Alex Curtean îl pune la încercare pe Beto cu un șut slab, iar Vrajnes trage aiurea, la cealaltă poartă. Scorul rămâne 0-0.
Minutul 20 – Dinamo trece rar de centrul terenului. CFR e la conducerea jocului, însă nu a reușit încă să îi pună probleme serioase lui Naumovski.
Minutul 15 – După un start mai bun de meci, Dinamo a pierdut inițiativa, iar Peralta și Vranjes au irosit deja două jumătăți de ocazie.
Minutul 10 – Marius Niculae ratează cea mai mare ocazie a meciului. Atacantul dinamovist a trimis, cu capul, puțin pe lângă poarta ardelenilor.
Minutul 5 – Start echilibrat de meci. Ambele echipe se studiază. Ocaziile de poartă întârzie să apară.
Minutul 1 – A început partida din Ștefan cel Mare. Doar 3.000 de spectatori au venit la meci. Dinamo are primul atac.
Dinamo: Naumovski – Nica, Luchin, Dr. Grigore, Muşat – Curtean, D. Kone, Pulhac – Dănciulescu, M. Niculae, Alexe

CFR Cluj: Beto – Lionn, Cadu, Maftei, Camora – Peralta, B. Sare, Nicoară – Sougou, Ronny, Vranjes

Arbitru: Anastasios Kakos (Grecia)