Kim nu este de acord cu aceste reguli. Fetița celor doi a apărut în nenumărate rânduri machiată, mama ei ajungând la un moment dat chiar să o „mituiască” cu rujuri, pentru a o determina să iasă din casă.

„Adoră machiajul, dar tatăl ei nu mai lasă să se machieze. Cred că s-a săturat. A schimbat toate regulile. Eu am lăsat-o să poarte puțin ruj roșu pe buze. O las să se machieze din când în când. Dacă poartă o rochie neagră, o las chiar și să folosească ruj negru”, a spus Kim Kardashian.

La petrecerea de Crăciun a familiei Kardashian, North a apărut cu ruj roșu strident pe buze, iar la emisiunea SNL avea eyliner portocaliu la ochi. În trecut, Kim Kardashian a postat pe contul său oficial de Twitter câteva secvențe dintr-un tutorial de make-up realizat de North, fiica acesteia și a lui Kayne West.

La vârsta de doar cinci ani, vedeta a pus-o pe fiica ei să defileze pe un podium de modă. A făcut furori la vremea respectivă. A purtat ruj și farduri destul de stridente pentru vârsta ei, chiar și o pereche de ochelari de soare ultimul model. Kim a fost și criticată pentru că o machiază pe micuță de la o vârstă atât de fragedă.