Motivul se datorează faptului că Adrian Marțian, unul dintre acționarii campioanei provinciei, aflată în insolvență și ajunsă pe loc retrogradabil, refuză de cinci luni să-i plătească pe seniori și, mai nou, să le pună la dispoziție carnetele de joc înaintea meciurilor.„Am făcut cerere la FRF ca să jucăm pe buletine la Satu Mare, dar ni s-a spus că nu se poate. Vom face plângeri penale pentru că ni se îngrădește dreptul la muncă”, a spus capitanul George Neagu după partida din etapa intermediară, pierdută de junii Aradului cu 4-0.

Echipa este antrenată provizoriu de Sandu Gaica, și el de la juniori, a pierdut și ultima partidă de pe teren propriu cu 0-3, în fața lui CS Mioveni.
„Rămân la UTA și dacă echipa ajunge pe Marte, nu în Divizia C! La anul vor fi două serii de câte 16 echipe, nu va retrograda nimeni, iar noi vom promova!”, șochează Marțian, părăsit și de suporteri.În tot acest timp, nou înființata UTA Bătrâna Doamnă, lideră în Liga a patra arădeană, are un litigiu la AJF Arad privind afilierea sa în campionat și dreptul de promovare în acest an. Dosarul a ajuns la FRF pentru soluționare.Bogdan Cioara