Joe Biden a dezvăluit existenţa unui "buncăr secret"

Joe Biden a dezvăluit existenţa unui "buncăr secret"

Vicepreşedintele american, cunoscut pentru gafele sale verbale, a divulgat informaţii secrete despre existenţa unui buncăr secret în care s-ar fi adăpostit fostul vicepreşedinte Dick Cheney, după atacurile de la 11 septembrie 2001, scrie Fox News în pagina electronică.

Conform informaţiilor prezentate de postul american de televiziune, în timpul unui dineu la Gridiron Club, un eveniment anual la care participă politicieni importanţi, dar şi reprezentanţi ai presei, Biden le-a povestit invitaţilor despre existenţa unui buncăr secret aflat sub sediul fostului Observator Naval, care este, în prezent, locuinţa vicepreşeditelui. Potrivit publicaţiei Newsweek, Joe Biden a făcut această dezvăluire în timp ce îl înlocuiala acest dineu pe preşedintele Obama, care alături de Grover Cleveland, este singurul preşedinte care nu a participat la acest eveniment.

Biden a precizat că "un ofiţer din cadrul marinei i-a făcut un tur al reşedinţei şi i-a arătat adăpostul, care se află după o uşă de oţel masivă şi securizată cu un dispozitiv special".

Această dezvăluire este cea mai recentă dintr-o serie de gafe politice ale vicepreşedintelui american. El a menţionat recent într-un interviu televizat că dacă un membru al familiei sale i-ar cere părerea în privinţa călătoriilor, l-ar sfătui să nu folosească mjloacele de transport în comun sau locurile aglomerate pentru a evita contractarea gripei porcine - o declaraţie calificată drept "exagerat de alarmistă" de un purtător de cuvânt al unei companii aeriene.

Ne puteți urmări și pe Google News