Cyberpunk 2077

Cei de la CD Projekt Red lucrează intens la Cyberpunk 2077, care va fi lansat pe 16 aprilie. Deși nu este un joc al copilăriei, această producție este printre cele mai așteptate din 2020.

Resident Evil 3

Primul joc al copilăriei primește o nouă față. După ce Resident Evil 2 Remake a fost un succes atât financiar cât și îndrăgit în egală măsură de gameri și critici, Capcom nu a stat mult pe gânduri și a pregătit un remake și pentru al treilea titlu al seriei. Lansarea pe 3 aprilie.

Doom Eternal

Indiferent de ce vârstă ai, cu siguranță ai auzit de DOOM. Este un joc foarte vechi, prima variantă apărând înainte de anii 2000 și pe care cu siguranță l-ai jucat măcar o dată, de pe discheta unui prieten.

Eternal promite că ridică ștacheta și mai sus cu un gameplay alert și o brutalitate nemaiîntâlnită. Iadul se deschide pentru vizitatori în data de 20 aprilie.

Halo Infinite

Un alt nume sonor din copilăria tuturor, Halo, nu are o dată fixă pentru lansare, dar pasionații susțin că este cel mai probabil ca în perioada sărbătorilor să apară.

Warcraft 3: Reforged

Remake-urile și remaste-urile sunt foarte la modă, așa că Blizzard readuce la viață celebrul joc de strategie pe care îl jucam cu prietenii în rețea în anii 2000.

Reforged va conține atât Reign of Chaos, cât și The Frozen Throne. Disponibil din data de 28 a acestei luni, scrie Gamesradar.