Jennifer Love Hewitt, "regina" filmelor horror

Jennifer Love Hewitt, "regina" filmelor horror

Actrita texana s-a nascut pe 21 februarie 1979 si a devenit cunoscuta datorita interpretarii rolului Julie James din seria horror "Stiu ce-ai facut asta-vara".

Viata de vedeta a atras-o inca de la varsta de 3 ani, cand a interpretat pe o scena melodia „The Gratest Love of All”, iar pana la varsta de 10 ani era deja obisnuita cu lumea spectacolului, avand la activ ore de balet si de dans modern.

Se muta impreuna cu mama ei la Los Angeles pentru a incerca sa-si construiasca o cariera actoriceasca. Devine protagonista a peste 20 de reclame si este selectata pentru a aparea intr-un show dedicat copiilor - „Kids Incorporated”. Jennifer incepe sa fie din ce in ce mai solicitata pentru a aparea in seriale de televiziune, printre care se numara „Shaky Ground”, „Byrds of Paradise” si „McKenna”.

Rolul care a consacrat-o in randul actritelor de seriale TV a fost Sarah Reeves, in seria „Party of Five”, iar rolul care i-a adus statutul de star hollywoodian a fost Julie James din productia „Stiu ce-ai facut asta-vara”, din 1997. In 1998 se lanseaza, fara succes, continuarea primului film din serie cu titlul „Inca stiu ce-ai facut asta-seara”.

Ne puteți urmări și pe Google News

FAMILIE

Botezata de fratele sau

> Jennifer s-a nascut in Waco, Texas, iar in urma divortului parintilor, ea si fratele sau, Todd, au fost crescuti de mama.

>  Numele Jennifer i-a fost dat de fratele sau, care era indragostit de o fata cu acelasi nume.

>  Love a fost contributia mamei, care si-a botezat fiica dupa numele celei mai bune prietene din colegiu.