Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaful de la Timișoara, o înscenare
Jaful de la Timișoara, o înscenare

Jaful de la Timișoara, o înscenare

Vânzătoarea unui magazin de piese auto din Timişoara care a susţinut că a fost victima unui jaf, în sâmbăta Paştelor, le-a spus astăzi poliţiştilor că a fost vorba de o înscenare pe care a pus-o la cale pentru că avea nevoie de bani.

Un angajat al magazinului a dat sâmbătă alarma şi a chemat poliţia, după ce a găsit-o pe vânzătoare legată cu sârmă la mâini. Femeia le-a declarat poliţiştilor că a fost victima unui jaf comis de un bărbat, care purta ochelari şi avea o şapcă pe cap şi care s-ar fi arătat interesat că cumpere o piesă din magazin.
Apoi, atunci când ea a deschis casa de marcat unde erau 3.000 de lei, bărbatul ar fi scos un cuţit, a sărit la ea, a lovit-o peste faţă, i-a luat banii şi a legat-o la mâini, după care a dispărut.
„Din declaraţia unui martor şi a patronului magazinului de piese auto, reiese că a fost vorba de o înscenare. Vânzătoarea avea datorii în banci şi la persoane fizice şi a recunoscut că a pus totul la cale şi că regretă fapta”,spune Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.
Dosar penal pe numele vânzătoarei
Anchetatorii au intrat la bănuieli atunci când au analizat imaginile unei camere de supraveghere aflată în zona indicată de vânzătoare şi prin care ar fi fugit autorul jafului, dar n-au văzut nici o persoană.
Confruntată cu un martor, vânzătoarea în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că a pus totul la cale, şi-a dat sigură palme şi a ascuns banii în lenjeria intimă, pentru că avea nevoie de bani pentru sărbătorile de Paşte.
Ea mai avea însă de achitat şi o datorie mai veche, chiar la patronul ei, şi pe care nu putea să o plătească integral. „Ea va fi amendată cu 500 lei pentru alertare fără drept a organelor de poliţie şi i se va întocmi dosar penal pentru delapidare”, a mai spus Emil Andrei

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: