Criminaliștii constănțeni cercetează împrejurările în care a avut loc jaful din centrul Constanței, la doi pași de primărie. Incidentul a avut loc la o sală de jocuri de la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand.

   

Din primele informații, operatoarea a fost strânsă de gât de un bărbat, care apoi a furat banii din casa de marcat și a dispărut. În urma atacului tânăra a suferit un atac de panică. Echipajul SMURD sosit la fața locului, i-au acordat asistență medicală dar ea a refuzat transportul la spital.

Ulterior, victima a povestit anchetatorilor că, în jurul orei 12,30, întimp ce se afla în sala de jocuri, unde este casieră, a fost acostată de un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani,  care i-a spus că ușa de la baie este defectă. Ea a mers să verifice, iar in momentul în care tânăra a intrat în baie, individul a strâns-o de gât.

Casiera a căzut jos, leșinată. Când și-a revenit, și-a dat seama că atacatorul îi luase cheia casei de bani. Când a verificat, a constatat că bărbatul fugise cu aproximativ 4000 de lei. Ea a fost cea care a sunat, la ora 12,40, la 112. Criminaliștii au luat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și continuă cercetările la fața locului.