Evenimentul Zilei > Actualitate > Iuliana Tudor, spectator la „O dată-n viaţă”
Iuliana Tudor, spectator la „O dată-n viaţă”

Iuliana Tudor, spectator la „O dată-n viaţă”

De astăzi, prezentatoarea emisiunii de pe TVR predă ştafeta moderării emisiunii actorilor Maria Buză şi Marius Rizea.

Vedeta va rămâne redactor coordonator. Noile gazde ale emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR 1 vor fi, de astăzi, actorii Maria Buză şi Marius Rizea, care i-au interpretat pe Floarea şi Gheorghe, asistenţii emisiunii. Ei îi vor ţine locul Iulianei Tudor care mai are doar o lună până va naşte şi a ales să treacă în spatele camerelor de filmat.

Vedeta va rămâne alături de echipă ca redactor coordonator şi se va implica în următoarele ediţii, de acasă, unde, între două telefoane, va încerca să se şi relaxeze.

În emisiunea de astăzi de la ora 21.00, transmisă direct de pe scena Teatrului Naţional, actriţa Ilinca Goia va îmbrăca portul tradiţional românesc. Ceilalţi doi invitaţi sunt Nuami Dinescu şi Mircea Baniciu. Vedetele vor fi secondate de interpreţii de muzică populară Elena Jurjescu, Dinu Iancu Sălăjanu şi Anton Achiţei.

Tot astăzi vom asculta şi trei poveşti de viaţă ale unor oameni care au nevoie de ajutor.

"Voi naşte, cu siguranţă, în ţară"

Cum te simţi?
Mă simt bine, sarcina mă face să fiu mult mai senină! În mine creşte o viaţă, cum să nu te copleşească un asemenea miracol?! Însă, pentru că sarcina este într-un stadiu avansat, bebeluşul urmând să vină pe lume în decembrie, am decis, împreună cu medicul meu, ca pentru emisiunile care au mai rămas în acest sezon să evit stresul şi emoţiile transmisiunii în direct, ocupându-mă acum de emisiune în calitate de redactor coordonator.

Aşadar, voi urmări de acasă ediţiile "O dată-n viaţă" care au mai rămas din acest sezon. Mărturisesc însă că emoţiile pentru bunul mers al emisiunii mă urmăresc, chiar dacă am luat această vacanţă de pe sticlă. Bebe este un copil voinic şi frumos, şi deja avem o legătură specială!

Când vei reveni în emisiune?
E important să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu, mai ales la început. Voi şti să mă împart în aşa fel încât el să nu fie privat de prezenţa mea atunci când voi reveni pe ecran, decizie pe care o voi lua când voi considera că este momentul potrivit.

Aţi ales un nume pentru băieţel?
Deocamdată nu am decis nimic sigur. În privinţa numelui sunt mai multe variante şi cred că momentul naşterii ne va inspira pentru cea mai bună dintre ele. Împreună cu soţul meu am decis că vom pregăti totul după ce va veni bebeluşul.

Vei naşte în ţară?
Voi naşte, cu siguranţă, în ţară. În acest moment port discuţii pentru a alege între o clinică privată sau un spital de stat.

Te mai implici în acţiuni caritabile?
Sigur, o acţiune caritabilă este o provocare pe care o accept întotdeauna cu responsabilitate. Cât despre frecvenţa apariţiilor mele televizate, e firesc să iau o pauză în această perioadă, având în vedere că momentul naşterii se apropie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: