Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", Sebastian Truţă a povestit cum a fost ziua în care a văzut-o pentru ultima oară pe Mălina Olinescu, femeia cu care plănuia să se căsătorească.
Tânărul, în vârstă de 25 de ani, spune că nu-şi poate reveni încă din şoc şi că nu se aştepta ca iubita lui să se sinucidă.
S-a dus la biserică
Ieri dimineaţă, Sebastian a mers la biserica din cartierul în care locuieşte să-i aprindă o lumânare Mălinei. "Nu vreau decât să mă rog pentru iubita mea. Pentru ea, pentru familiile noastre şi pentru mine. Sunt foarte obosit. Nu pot să mai vorbesc. M-am săturat să aud mizerii despre ea. Lumea aruncă foarte uşor cu noroi", a spus Sebi.
Cei doi erau împreună de aproximativ trei ani, timp în care au mai stat despărţiţi, dar pentru scurte perioade de timp.
"Ultima oară ne-am certat rău primăvara trecută, când câteva săptămâni n-am mai locuit împreună. Motivele erau orgoliile stupide. Eram foarte orgolioşi amândoi", a spus Sebastian. El a văzut-o pe Mălina ultima oară sâmbătă seară, când artista i-a reproşat că a venit târziu acasă.
"Vorbisem mai devreme la telefon. I-am spus c-o iubesc şi că ne vedem acasă. Nu stabilisem o oră exactă la care trebuia să vin, dar eu am ajuns, e drept, un pic mai târziu. Era foarte nervoasă. N-o mai văzusem niciodată pe Mălina atât de vulcanică", a povestit tânărul.
Îşi căuta cardul
A încercat s-o potolească, dar n-a reuşit. Trântea, bufnea şi ridicase tonul. În momentul acela de furie, Mălina i-a strâns hainele grămadă şi i-a spus să plece din casă. Sebastian s-a dus la părinţii lui, unde a rămas tot weekendul.
"Duminică am vorbit la telefon. Era supărată. Apoi seara, pe la nouă, a venit acasă la ai mei, a stat de vorbă cu tata. Eu n-am văzut-o, pentru că dormeam. Şi tata a dus-o înapoi acasă, pentru că Mălina luase nişte somnifere. La ora 12 noaptea m-a sunat să mă întrebe de cardul bancar. Nu-mi imaginez ce voia să cumpere la ora aia. I-am spus unde e şi m-am culcat", mai spune Sebastian.
Mălina a sunat atunci pe telefonul fix şi a vorbit cu tatăl iubitului ei. Stabiliseră să se vadă de dimineaţă, ca Mălina să ia câinii de la ei. "Tata a fost ultima persoană cu care a discutat", adaugă Sebi.
El a aflat vestea că iubita lui s-a sinucis de la mama artistei, Doina Spătaru. Sebastian n-are nicio explicaţie pentru faptul că femeia cu care urma să se căsătorească a decis, într-o noapte, să se arunce de la etajul şase al blocului în care locuiau.
Nu crede că de vină a fost cearta lor de sâmbătă seara: "Probabil a fost un cumul de motive. Din punct de vedere profesional, o aştepta un an extraordinar. Ştiu că era nemulţumită că era refuzată de casele de discuri".

Iubitul Mălinei n-a fost surprins să afle că poliţiştii au găsit în dormitorul ei sticle de băuturi alcoolice.
"A avut probleme cu alcoolul, dar în ultimul timp o luase pe drumul cel bun. Cred că aşa şi-a făcut curaj să facă gestul ăsta extrem, cu alcool şi cu pastilele pe care le lua".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6nr1g-_XiLM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane. Dar ea era un om deosebit de sensibil.”
SEBASTIAN TRUŢĂ, iubitul Mălinei Olinescu

CARIERĂ
Prietenul artistei spune că Mălina nu visa să fie o cântăreaţă faimoasă. Îşi dorea să fie psihoterapeut de cuplu
Mălina Olinescu a absolvit psihologia şi, spune Sebastian Truţă, întotdeauna îi spunea că-şi doreşte să fie psihoterapeut de cuplu. Paradoxal, Mălina, femeia pe care divorţul o doborâse şi îi adusese prima tentativă de suicid, se pregătea să rezolve problemele de dragoste ale altora.
Unii spun că nici până în ziua în care s-a prăbuşit de la balcon n-a putut trece peste despărţirea de atunci.
"Ea era foarte sensibilă. Şi o ceartă minoră o putea dărâma. Căutam să n-o supăr, pentru că ştiu că avea răni nevindecate din trecut. Pastilele antidepresive pe care poliţiştii le-au găsit erau rămase de la tratamentul care i-a fost prescris după căderea din timpul divorţului. Tratament pe care niciodată nu l-a luat. Despre gândul de a se sinucide n-a pomenit niciodată", a mai declarat Sebastian pentru EVZ.
Tânărul, care are 25 de ani şi care lucrează în IT, spune că, de curând, el şi Mălina terminaseră de renovat apartamentul şi că urmau să stabilească împreună cu familia data nunţii lor.
LOC DE VECI LA CIMITIRUL "SFÂNTA VINERI"
Va fi înhumată lângă Ileana Sărăroiu
Cântăreaţa Doina Spătaru a ridicat, ieri, de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" trupul neînsufleţit al fiicei sale, Mălina Olinescu. Artista care s-a aruncat de la etajul şase, în noaptea de duminică spre luni, va fi înmormântată, mâine, în Cimitirul "Sfânta Vineri", situat pe Calea Griviţei. Până atunci, sicriul în care se află Mălina a fost depus la capela cimitirului.

Tot în acel loc de înhumare, a fost înmormântată, în urmă cu 32 de ani, Ileana Sărăroiu, marea cântăreaţă de muzică populară despre care se spune că a fost îngropată de vie.
Referitor la cauza decesului, legiştii au explicat, pentru EVZ, că artista a murit pe loc, în urma politraumatismului provocat de prăbuşirea pe caldarâm de la înălţimea celor şase etaje.
"Avea capul zdrobit, fracturi de membre şi rupturi ale organelor interne", a explicat unul dintre legişti.

Cântăreţei i-au fost recoltate şi probe biologice, de sânge şi din organe. "Urmează să fie analizate în laborator", a mai precizat legistul.

Marea artistă a cântecului popular, Ileana Sărăroiu, a murit cântând la o nuntă. Primarul unei comune din Călăraşi îşi mărita fata, pe 12 mai 1979. În timp ce încânta invitaţii cu vocea ei, artista s-a prăbuşit, inexplicabil, chiar pe scenă.

După moartea sa, au apărut adevărate legende. Una dintre ele s-a născut odată cu deshumarea artistei şi mutarea ei într-un alt cavou. Nu trecuse decât o săptămână de la înmormântare. Potrivit zvonurilor, artista ar fi fost găsită răsucită în sicriu, având părul smuls. De aici, zvonurile potrivit cărora s-ar fi aflat în moarte clinică. Familia Ilenei Sărăroiu a dezminţit totul, spunând că artista a fost îmbălsămată cu formol şi i se făcuse autopsia. (Petrişor Cană)
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 
Citiţi şi:

  • Iubitul Mălinei Olinescu: “Declaraţiile lui Călin Geambaşu m-au şocat”
  • Secretele Mălinei Olinescu
  • Mălina Olinescu, zâmbitoare la ultima emisiune la care a participat | MULTIMEDIA
  • Mălina Olinescu ar fi încercat să se sinucidă şi după divorţ
  • Poliţiştii au găsit în casa Mălinei Olinescu multe sticle de alcool. Ei verifică dacă artista băuse înainte să se sinucidă
  • Mălina Olinescu despre anul 2010: “Sentimental, a fost pentru mine o glumă proastă”