Iubitul Mălinei Olinescu: "Nu ar fi stat trei ani de zile cu un monstru"

Iubitul Mălinei Olinescu: "Nu ar fi stat trei ani de zile cu un monstru"

CINE E DE VINĂ. Sebastian Truţă, tânărul de 25 de ani de care se îndrăgostise cântăreaţa, spune că n-a înşelat-o niciodată. Prietenii artistei spun însă că Sebi era "un indiferent".

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei Mălina Olinescu a fost depus de familie, ieri, la capela Cimitirului Sfânta Vineri de pe Calea Griviţei din Bucureşti. Mama Mălinei, Doina Spătaru, dar şi sora artistei, Codruţa, au stat lângă sicriul ei, la care au venit mulţi prieteni să-i aducă flori şi să-i aprindă o lumânare. Rudele au mai solicitat conducerii cimitirului ca nimeni în afară de apropiaţi să nu intre în capelă. Aleea către locul în care va fi înmormântată a fost toată ziua păzită de bodyguarzi, la fel şi intrarea în cimitir.

În timp ce toţi prietenii Mălinei au căutat o explicaţie pentru gestul cântăreţei care s-a aruncat de la etajul şase în noaptea de duminică spre luni, Călin Geambaşu, cel alături de care Mălina cânta în spectacole, a declarat, ieri, că Sebastian Truţă, iubitul ei, a lovit-o cu o zi înainte ca ea să se sinucidă.

"Nu era prima oară când o lovise. El ştia că ea ar face orice pentru el şi o trata doar cu răceală. Mălina nu s-a sinucis. A fost un accident. În noaptea aceea, după ce a luat somniferele, a ieşit în balcon să ia puţin aer. Sub efectul acelor pastile, a crezut că balustrada este patul. Nu a mai ştiut ce face", a spus Călin.

Ne puteți urmări și pe Google News

De partea cealaltă, Sebastian se apără. "Călin minte. De ce nu a zis că am lovit-o imediat după ce Mălina a murit? Pentru că nu e adevărat. Mălina nu ar fi stat trei ani cu un monstru. Nici o femeie n-ar fi stat cu un monstru", a declarat, pentru EVZ, Sebastian Truţă.

Tânărul a mai spus că au existat mici neînţelegeri între ea şi familia lui: "Pe tatăl meu însă îl iubea. Le povestea prietenilor noştri despre el. Dar Călin nu ştie asta, pentru că el nu stătea cu noi în casă. Eu la concertele lor am fost de maximum trei ori. Călin nu mă cunoaşte şi nu ştie ce relaţie avea Mălina cu părinţii mei. Iar eu nu am înşelat-o niciodată pe Mălina", a mai spus Sebi.

Despre momentul în care Mălina a venit la ei acasă, duminică seara, tânărul a spus că dormea pentru că sâmbătă noaptea n-a închis un ochi, supărat fiind că se certase cu iubita lui: "Mălina a intrat în camera în care dormeam, dar n-a vrut să mă trezească. Accesul ei în dormitorul meu n-a fost restricţionat de nimeni. Tata i-a propus chiar să rămână la noi, dar n-a vrut deloc, aşa că a condus-o el acasă".

"Te iubesc", dar nu pe tine

Sebastian a fost, până ieri, membru al mai multor site-uri de matrimoniale, folosind nickname-ul "nebunus".

Deşi a declarat, pentru EVZ, că anul trecut, în toamnă, avea o relaţie cu Mălina Olinescu, tânărul a postat un comentariu în dreptul unei fotografii a unei domnişoare. "Te iubesc...", i-a scris Truţă fetei.

Într-un alt mesaj, Sebi scria: "Toate fetele să apeleze la mine".

În cursul zilei de ieri, Sebastian Truţă şi-a dezactivat contul. "Mălina nu s-a sinucis. A fost un accident. Sub efectul acelor pastile, a crezut că balustrada este patul. Nu a mai ştiut ce face." CĂLIN GEAMBAŞU, prietenul Mălinei Olinescu

PSIHIATRUL GABRIEL DIACONU:

Mălina avea o personalitate de adolescentă întârziată

Psihiatrul Gabriel Diaconu nu crede însă că Mălina Olinescu s-a aruncat de la etaj din cauza conflictului pe care l-a avut cu iubitul său cu o seară înainte. Mai mult, Diaconu este sigur că artista a fost văzută de un psihiatru cu cel puţin o lună înainte de a se sinucide.

"Avea toate semnele unui om care se va sinucide. Dacă acel medic n-a văzut asta, înseamnă că a pierdut tragic un pacient. Mălina avea o boală psihică prost tratată. Moartea ei demonstrează că suicidul este o boală ", a spus Diaconu.

Aveau agende diferite

Psihiatrul a mai precizat că toate pacientele lui singure cu vârste de peste 35 de ani i-au povestit că au o mare dificultate în a-şi găsi un partener eligibil: "România este o ţară ortodoxă unde, dacă nu te-ai căsătorit la timp, rămâi undeva pe-afară. Distanţa asta de vârstă, dintre ea şi partenerul ei, nu poate spune decât că aveau agende de viaţă diferite. În agenda ei însă n-au ajutat-o deloc studiile de psihologie. Poate chiar diploma aia i-a adâncit neîncrederea într-un ajutor de specialitate".

Un gest egoist, ca o ultimă reprezentaţie

Gabriel Diaconu a mai explicat că, deşi se părea că duce o viaţă destul de tihnită, Mălina avea vulnerabilitatea omului cu profil public: "Nu era conştientă de priorităţile ei în viaţă. Aşadar, viaţa nu mai era pentru ea o prioritate. Pe undeva, această femeie a avut în vedere faptul că va ieşi de pe scenă în glorie. Faptul că se vorbeşte intens despre sinuciderea ei este o glorie. A fost un gest egoist, de a fi în centrul atenţiei, de a da o ultimă reprezentaţie".

Cât despre relaţia ei cu Sebastian, psihiatrul crede că era una inegală, din moment ce ea avea deja o carieră, un traseu profesional şi unele bunuri materiale, în timp ce el locuia cu părinţii: "Şi faptul că l-a dat afară din casă este un simptom al instabilităţii emoţionale. Dar oamenii maturi nu se omoară dacă se ceartă cu cineva. Dacă e să ne uităm pe datele unui studiu în psihiatrie, 50% dintre adolescenţii care se sinucid fac asta în urma unor relaţii eşuate. Mălina aşa era. Avea o personalitate de adolescentă întârziată, după cum arată toate fotografiile pe care le-am văzut cu ea în ultima vreme", a mai adăugat psihiatrul.

Gestul ei extrem, de a se arunca de la etaj, a fost unul premeditat cu câteva ore înainte. Combinaţia de alcool cu antidepresive n-a făcut decât s-o aducă într-o stare alterată, de delir, spune Diaconu, care a mai precizat că Mălina s-a sinucis "pentru că a avut ocazia să o facă". NELINIŞTIT. Sebastian, într-o poză postată pe un site de matrimoniale Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu.  Citiţi şi:

  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Declaraţiile lui Călin Geambaşu m-au şocat"
  • Secretele Mălinei Olinescu
  • Mălina Olinescu, zâmbitoare la ultima emisiune la care a participat | MULTIMEDIA
  • Mălina Olinescu ar fi încercat să se sinucidă şi după divorţ
  • Mălina Olinescu despre anul 2010: "Sentimental, a fost pentru mine o glumă proastă"
  • Sebastian: "Nu vreau decât să mă rog pentru iubita mea"