Evenimentul Zilei > Actualitate > Italienii îl sprijină pe românul Karol Racz
Italienii îl sprijină pe românul Karol Racz

Italienii îl sprijină pe românul Karol Racz

După ce presa italiană a început să prezinte poveste lui Karol Racz, românul acuzat pe nedrept de viol, acesta a început să primească mai multe oferte de muncă.

În urma participării la emisiunea "Porta a Porta" a postului de televiziune Rai Uno, difuzată marţi seara şi care s-a bucurat de o audienţă impresionantă, mai mulţi italieni au reacţionat la povestea lui Racz şi la solicitarea făcută de avocatul său în urmă cu câteva zile, de a-i oferi un loc de muncă.

Jurnaliştii de la ziarul Corriere della Sera au scris, în ediţia de ieri, despre trei oferte pe care Racz le-a primit. Decis să se stabilească în Italia, românul care a copilărit la un orfelinat şi care dorea să devină preot are acum de ales între trei locuri de muncă, în domenii diverse:

În restaurantul unuia dintre cei mai apreciaţi bucătari din Roma, Filippo La Mantia. Motivul pentru care La Mantia a decis să facă acest gest se datorează faptului că, la rândul său, a fost victima unor declaraţii false şi a fost anchetat din această cauză de poliţie.

Cea de-a doua ofertă a venit din partea preşedintelui companiei "Coop 29 giugno", Salvatore Buzzi, care i-a propus să lucreze în amenajarea spaţiilor verzi, în Roma.

Cel de-al treilea italian este Giuseppe Muzi, proprietar al unei ferme în regiunea Pescara, de pe malul Mării Adriatice, care i-a oferit un loc de muncă în agricultură.

CITIŢI ŞI:

Românul acuzat pe nedrept pentru viol în Italia cere despăgubiri

Cazul românilor arestaţi în Italia se complică

Alţi români arestaţi în cazul violului italiencei de 14 ani

Românii arestaţi pentru violul italiencei de 14 ani au mărturisit

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: