În respectivele versuri, „Tanța” a fost „combinată” cu Nicolae Dobrin, Dudu Georgescu, Anghel Iordănescu, dar și cu Rică Răducanu. „Tanța” este o „vagaboandă” care s-a iubit și cu „Gâscanul de la Pitești”, dar pe care fostul mare fotbalist al României o fentează „până când golul își marchează”.
Ex-dinamovistul Dudu Georgescu, cel mai mare marcator din istoria Ligii I, renumit pentru golurile realizate cu ajutorul loviturilor de cap, „sare și n-o mai atinge”, după ce dă ochii cu amintita „Tanța”.
Pe fostul stelist Anghel Iordănescu, Irina Loghin îl prezintă ca pe un tip „mai deștept”, „băiat bun”, mai greu de „tras în piept” de periculoasa femeie. În viziunea Irinei Loghin, Puiu deține, de asemenea, un „argument” fotbalistic solid: are „șutul ca din tun”!
Rică Răducanu, fostul portar al Rapidului, apare și el în „poveste”. „Pe unde l-ai dus, că a luat goluri multe-n plus”, i se reproșează femeii, în legătură cu fostul gardian al naționalei.
<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/YW6AE84kc7A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>