Ionel Ganea, cu limuzina

Ionel Ganea, cu limuzina

Fostul international a fost asteptat la Timisoara ca o mare vedeta.

Poli Timisoara si-a prezentat ieri, oficial, cea mai tare achizitie a verii, Ionel Ganea, fostul atacant al Rapidului. Acesta a sosit pe Bega alaturi de directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, care a tinut sa fie sigur ca va pune mana pe Stefan Grigorie, devenit moneda de schimb pentru dezlegarea lui Ganea.

La aeroport, „Ganezul” a fost asteptat ca un star, fiindu-i pusa la dispozitie o limuzina americana de peste 12 metri lungime. El nu a vrut sa faca vreo declaratie si a refuzat sa se fotografieze cu un fular al noii sale echipe. Ganea a vorbit insa la conferinta de presa, la care au mai participat patronul Marian Iancu, antrenorul principal Dusan Uhrin Junior, precum si celelalte achizitii ale timisorenilor - Marian Aliuta, Stelian Stancu si Ciprian Dancia.

Iancu ingroapa securea razboiului Ionel Ganea a marturisit ca nu-i poarta ranchiuna lui Marian Iancu, dupa ce, in iarna, cei doi s-au jignit reciproc. Imediat dupa transferul lui Ganea la Rapid, Iancu a spus despre fotbalist ca este in stare sa infecteze chiar si penicilina. In urma acelei afirmatii, patronul timisorean s-a ales, din partea lui Ganea, cu apelativul „balena”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am vorbit cu domnul Iancu imediat dupa acel schimb de replici si ne-am impacat in doar cateva minute”, a dezvaluit fostul international. In schimbul lui Ganea, Poli l-a cedat pe Stefan Grigorie. Olteanul ajunsese pe Bega anul trecut, la sugestia lui Razvan Lucescu, omul care batuse deja palma cu Iancu, dar care s-a razgandit in ultimul moment si a ramas la Rapid.

Patronul banatenilor, Marian Iancu, s-a declarat multumit de achizitiile facute in aceasta vara. „Am completat echipa acolo unde suferea”, a declarat acesta. Iancu a admis insa ca Poli a pierdut in ultimele saptamani cativa jucatori de valoare, printre care nigerianul Ifeanyi Emeghara, plecat la Steaua. Unul dintre cei mai inversunati adversari ai FRF, Iancu a dezvaluit ieri ca va inceta atacurile la adresa oficialilor de la Casa Fotbalului. In plus, el a anuntat ca „voi impune linistea la Poli”.

DESCATUSAT

Stelian Stancu, liber la declaratii Fostul stelist Stelian Stancu s-a aratat incantat de faptul ca la Timisoara poate da declaratii. „In sfarsit, pot sa vorbesc”, a marturisit fundasul lateral. „Gigi Becali nu ne dadea voie sa discutam cu nimeni”, s-a lamentat el. Pentru Ciprian Dancia, in varsta de 27 de ani, transferul la Poli constituie o revenire la echipa de unde a plecat in 2000.

Adus sa-l inlocuiasca pe Emeghara, banateanul a jucat in ultimele trei sezoane la formatia rusa Torpedo Moscova. De cand a venit la Poli, antrenorul Dusan Uhrin Junior nu a avut timp sa viziteze Timisoara. „M-au interesat antrenamentele echipei”, a explicat cehul.