Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă: „România se prăbușește!”

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă: „România se prăbușește!” Marcel Ciolacu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Aflat la Câmpulung, la o lansare de candidat, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a răbufnit după ce a văzut că cei din sală au râs când a anunțat candidatul. El a declarat că România se prăbușește.

„E bine că mai puteți râde! Într-o țară care se prăbușește și râsul e un artificiu care ne dă optimismul necesar”, a spus președintele PSD Argeș, potrivit semnal.ag.

minzina

Sursa foto Facebook

Ion Mînzînă îl susține pe Georgel Mădulărea

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, a făcut aceste declarații la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea la primăria Câmpulung. El a spus că Mădulărea este susținut de PSD Argeș și că speră să schimbe Câmpulung în bine.

Ion Mînzînă

Sursa foto Arhiva EVZ

„Astăzi punem la Câmpulung bazele unei noi construcții. Georgel Mădulărea are o echipă frumoasă cu care poate face lucruri importante pentru Câmpulung. Are ambiția de a construi, iar ”a construi” este ceea ce definește PSD în Argeș și la guvernare. Trebuie să apreciem oamenii care vorbesc puțin și fac mult, iar Georgel Mădulărea este un astfel de om!”, a declarat Mînzînă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a ajuns Ion Mînzînă președintele PSD Argeș

Mînzînă (n. 15 octombrie 1959, Slăvești, Tătărăștii de Jos, Teleorman, România) ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, în urma alegerilor locale din 2020. El este din ianuarie 2020 președinte al PSD Argeș.

Acesta și-a început cariera politică în PRM. A fost cel mai tânăr senator român de la acea vreme, în legislatura 1996-2000 ales în județul Argeș pe listele partidului PRM. Mînzînă a demisionat pe 26 iunie 2000 și a fost înlocuit de la data de 26 iunie 2000 de senatorul Emilian Baciu.

În legislatura 1996-2000, Mînzînă a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Kuwait, India și Republica Populară Chineză. În legislatura 2000-2004, el a fost ales pe listele PRM și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză și Republica Armenia.

A fost ales pe listele PRM

În legislatura 2004-2008, acesta a fost ales pe listele PRM dar din septembrie 2008 a devenit membru al Partidului Conservator; în decursul acestui mandat, a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Socialistă Vietnam, Muntenegru și Republica Cuba și vicepreședinte al comisiei din Camera Deputaților. Apoi, a devenit membru PSD.