Iohannis: Băsescu şi cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim ca doi politicieni, ultima dată, în 2008

Iohannis: Băsescu şi cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim ca doi politicieni, ultima dată, în 2008

Klaus Iohannis, prezidenţialul ACL, a declarat, marţi seară, la Alba Iulia, întrebat când s-a întâlnit ultima dată cu şeful statului, că îşi aminteşte că ultima întâlnire pe care a avut-o cu Traian Băsescu şi au vorbit "ca doi politicieni" a fost în 2008.

Klaus Iohannis a MINŢIT cu privire la întâlnirile avute cu Traian Băsescu. Noi DOVEZI

Potrivit Mediafax, Klaus Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, când s-a întâlnit ultima dată cu Traian Băsescu, el răspunzând că îşi aminteşte că ultima întâlnire pe care a avut-o cu şeful statului şi au vorbit "ca doi politicieni" a fost în 2008, iar de atunci s-au întâlnit doar la anumite evenimente.

El a precizat că nu îşi aminteşte de alte întâlniri cu şeful statului şi cu certitudine nu de întâlniri în care să discute despre proiecte politice de vreun fel.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu şi cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeaşi biserică, la aceeaşi oră, pentru un eveniment religios şi ne-am salutat asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut şi cu certitudine nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel", a explicat Iohannis.