Ioana Ginghină a început să-și trăiască viața de după divorțul de Alexandru Papadopol și ceea ce este cel mai important este faptul că o are alături de ea pe fiica sa, Ruxandra, care îi este și sprijin, dar și un bun sfătuitor.

Ioana Ginghină a povestit că fiica ei îi spune de multe ori că-și dorește să o vadă cu un iubit.

„Într-un fel, își dorește să mă vadă cu un iubit. Chiar mă face să râd de foarte multe ori, când îi aud scenariile. Însă urmez întru totul sfatul psihologului pentru ca aceste lucruri să nu o afecteze în viitor” a mărturisit Ioana Ginghină, potrivit cancan.

Ioana Ginghină a mărturisit că nu are în plan acum să-și refacă viața alături de altcineva, ci mai degrabă se axează pe fericirea fiicei sale.

„Nu este o prioritate pentru mine să-mi refac viața alături de cineva, acum. Prioritatea este fericirea Ruxandrei și vindecarea mea, ca femeie. Trebuie să mă redescopăr, să o regăsesc pe femeia Ioana, cea care își dorește să fie iubită, dorită și să ofere, la fel, multă iubire. Acum sunt puțin blocată în tot felul de frici, de căutări, dar simt că nu mai e mult și revin” a mai spus Ioana Ginghină.