Evenimentul Zilei > Justitie > Ioan Niculae, audiat în dosarul Interagro
Ioan Niculae, audiat în dosarul Interagro

Ioan Niculae, audiat în dosarul Interagro

Magnatul Ioan Niculae s-a prezentat la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul gazului ieftin pentru Interagro. Miliardarul este acuzat de complot şi de subminarea economiei naţionale.

La intrare, Niculae nu a vrut să facă nicio declaraţie dar a ţinut să se răfuiască cu jurnaliştii, insinuând că aceştia l-ar provoca şi că sunt interesaţi numai de ceea ce este rău în ţară. Ioan Niculae a venit la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale, în care sunt cercetaţi 40 de foşti şi actuali şefi din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, care l-ar fi ajutat pe patronul InterAgro să obţină mari cantităţi de gaze la preţ subevaluat. „Asistăm la subminarea economiei naţionale, o mică părticică din ea, la un agent economic. Dar nu noi am făcut-o, ei o fac cu noi”, declara Ioan Niculae la precedenta vizită la Parchet, în ianuarie 2012.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.