Evenimentul Zilei > Actualitate > Intervenție în forță a jandarmilor. Aceștia au evacuat dintr-o sala a tribunalului „oameni vii”
Intervenție în forță a jandarmilor. Aceștia au evacuat dintr-o sala a tribunalului „oameni vii”

Intervenție în forță a jandarmilor. Aceștia au evacuat dintr-o sala a tribunalului „oameni vii”

Jandarmii au intervenit în forță, luni, la Tribunalul Vrancea pentru a evacuat mai mulți bărbati care susțineau că sunt „oameni vii” .

Cinci persoane care tulburau desfăşurarea şedinței de judecată și care susțin că sunt „oameni vii” au fost duși la sediul Poliției Focșani. Potrivit Jandarmeriei Vrancea, un judecător a cerut jandarmilor aflați la Tribunalul Vrancea să evacueze mai multe persoane care tulburau desfăşurarea şedinței de judecată.

După ce au fost îndepărtați din sală, cinci bărbați au fost conduși la sediul Poliției Focșani pentru identificare.

 

„Aceștia nu recunosc nici un document emis de stat, spunând că sunt -oameni vii…. Se așteaptă obținerea unei ordonanțe pentru amprentare”, anunță Jandarmeria.

„Suveranii” sau „fiinţele născute vii” sunt persoane care nu cred în valabilitatea actelor emise de statul Român.

 

 

Suveranii nu recunosc statul român şi nici legile de pe teritoriul ţării, aceștia considerându-se nişte fiinţe libere și nu unele controlate, cum susțin că ne aflăm în momentul de față.

Suveranii pun la cale o manevră incredibilă, ei spun că încet, încet, „născuţii vii” vor acapara România.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.