Inter, lider în Serie A. Balotelli înscrie din nou

Inter, lider în Serie A. Balotelli înscrie din nou

Tânărul atacant italian Mario Balotelli a revenit cu gol la formaţia sa, Internazionale Milano, în meciul câştigat sâmbătă, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa echipei Bologna, în Serie A.

Inter îşi păstrează astfel primul loc în ierarhia stagională, având un punct avans faţă de AS Roma - echipă în faţa căreia pierduse în urmă cu o săptămână. Thiago Motta a deschis scorul în minutul 29 al meciului de la Milano, iar Balotelli a marcat primul său gol după o lună de pauză, şapte minute mai târziu. Acelaşi Motta a mai înscris o dată pentru Inter, care s-a impus cu scorul de 3-0.  

AS Roma s-a impus, în deplasare, scor 1-0, la Bari, atacantul muntenegrean Mirko Vucinici marcând singurul gol al partidei. AC Milan rămâne pe locul trei, la două puncte distanţă de formaţia din capitala Italiei, în urma victoriei cu scorul de 3-2 obţinută în Sardinia, în faţa lui Cagliari. Pentru milanezi au marcat Marco Boriello şi Laas Jan Huntelaar, însă gazdele au revenit printr-o dublă a tânărului Daniele Ragatzu, înainte ca Davide Astori să îşi trimită mingea în propria poartă şi să stabilească scorul final.

Palermo, cu românul Dorin Goian în teren, a pierdut derby-ul Siciliei, scor 0-2, la Catania.

Ne puteți urmări și pe Google News