Inter caută primul trofeu al sezonului la Roma

Inter caută primul trofeu al sezonului la Roma

După victoria foarte importantă obţinută, la sfârşitul săptămânii trecute, 2-0 cu Lazio în Serie A, Inter Milano va avea, în această seară, un meci mult mai dificil pe Stadio Olimpico, oamenii lui Jose Mourinho întâlnind AS Roma în finala Cupei Italiei.

Duminică, o mare parte a suporterilor lui Lazio au susţinut-o pe Inter, care este implicată în lupta pentru titlu alături de marii rivali de la AS Roma. Echipa lui Cristi Chivu conduce în clasamentul din Serie A cu două etape rămase de disputat.

"Nu vreau să vorbesc despre meciul cu Lazio", a spus Claudio Ranieri, antrenorul lui AS Roma, precizând: "Noi ne concentrăm doar asupra finalei, care pune faţă în faţă cele mai bune echipe din Italia". Roma a câştigat cel mai recent duel cu Inter cu scorul de 2-1, chiar pe "Olimpico".

Inter caută în "Cetatea Eternă" primul dintre cele trei trofee posibile din acest sezon. Elevii portughezului Jose Mourinho au eliminat-o, săptămâna treuctă, pe FC Barcelona din Liga Campionilor şi vor juca finala competiţiei cu Bayern Munchen. Mai mult, Inter este aproape de a cuceri încă un titlu de campioană a Italiei, iar în finala Cupei naţionale, cele două formaţii se vor întâlni pentru a patra oară în ultimele cinci ediţii.

Ne puteți urmări și pe Google News