Evenimentul Zilei > Monden > Terifiante întâmplări reale: carnea căzută din cer și picioarele de pe plajă
Terifiante întâmplări reale: carnea căzută din cer și picioarele de pe plajă

Terifiante întâmplări reale: carnea căzută din cer și picioarele de pe plajă

Istoriile bizare pentru care nu există nicio explicație rațională au fascinat mereu omenirea. Iată câteva povești înspăimântătoare, care scapă total controlului gândirii.

Șoc și groază. Terifiante întâmplări reale! Poate fi seducător să speculezi despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în anumite cazurii stranii. Însă mai fascinant, indiferent dacă credem în supranatural sau nu, este să acceptăm că nu există nicio modalitate validă de a afla adevărul.

Povești incredibil de terifiante, întâmplate în realitate. De-a lungul timpului, oamenii au împărtășit diverse întâmplări care îți ridică părul pe mână, povestindu-le pe internet. Au relatat anumite lucruri inexplicabile care li s-au întâmplat de-a binelea. Iată câteva dintre ele.

Șoc și groază. Terifiante întâmplări reale! Americanii au mâncat carne căzută din cer. La propriu

Povești pe cât incredibile pe atât de terifiante. În 1876, au fost oameni care au mâncat carne căzută din cer. Un cuplu din comitatul Bath, Kentucky, a fost martorul unei întâmplări extraordinare.

Cei doi soți au văzut bucăți de carne care păreau să cadă din nori. Pe 3 martie 1876, Allen Crouch și soția sa au văzut bucăți de carne căzând în mod inexplicabil deasupra fermei lor. Povestea lor a atras vecini, gură cască, dar și măcelari locali care încercau să stabilească proveniența cărnii. Unii oameni chiar au gustat din carnea căzută din cer. Au apreciat că este „fie carne de oaie, fie carne de vânat”. Totuși nu a putut fi identificată nicio sursă credibilă.

Oamenii de știință ai vremii au ajuns la concluzia că un grup de vulturi a zburat deasupra fermei după o masă teribil de copioasă. Aceștia ar fi putut vomita carnea pe jumătate digerată la mijlocul zborului, aducând ciudatul „duș de carne”. Cercetătorii nu au putut confirma teoria.

Descoperirea ciudaților pantofi cu picioare.  Provin de la victimele dezastrelor naturale?

În februarie 2016, la câteva zile distanță, au fost descoperiți doi pantofi în care se aflau picioare umane tăiate, în zona plajei de pe insula Vancouver. Din 2007, un total de 16 picioare tăiate au apărut de-a lungul coastei nord-vestice a Pacificului.

Citește și: Picioare tăiate pe plajele Canadei

Inițial, anchetatorii au speculat că picioarele ar fi putut proveni de la victime ale unor dezastre naturale petrecute departe. O altă teorie vorbea de urmele lăsate de un ucigaș în serie. Însă după mai mulți ani, cercetătorii au stabilit că rămășițele identificate aparțin unor persoane care s-au sinucis sau probabil că au murit accidental pe o vreme furtunoasă.

De ce picioarele sunt singurele rămășițe găsite în aceste cazuri, se pune întrebarea? Descompunerea în apă este dificilă, din cauza apăsării și tragerii valurilor care determină desprinderea mâinilor și picioarelor de un cadavru. Pantofii moderni sunt construiți însă cu materiale ușoare, așadar acele rămășițe au rămas plutind în ei.

Cu toate acestea, unii cred că similitudinile dintre rămășițe – în special picioarele drepte care poartă pantofi de alergare sau cizme de drumeție – sunt prea ciudate și că acolo. s-a întâmplat ceva chiar  mai sinistru.

Sursa: Rețeteșivedete