Evenimentul Zilei > Monden > Întâmplări ciudate cu vedeta Corina Caragea. Mărturisirile incredibile ale divei
Întâmplări ciudate cu vedeta Corina Caragea. Mărturisirile incredibile ale divei

Întâmplări ciudate cu vedeta Corina Caragea. Mărturisirile incredibile ale divei

Cunoscuta prezentatoare Corina Caragea a afirmat recent că, de foarte multe ori a fost confundată cu altcineva, situații care au pus-o uneori în dificultate.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a spus că a uluit-o enorm când a fost confundată cu o vânzătoare de la un chioșc de ziare.

„Da. Cu o vânzătoare de la ziare. Eram într-un supermarket când o doamnă de la casă insista că mă știe de undeva. Am lăsat-o în suspans, până a făcut marea descoperire: cu tipa de la chioșcul de ziare de mai încolo. Doamna de la care cumpăr pâine jura și ea că mă știe de undeva: din serialul “Las Fierbinți”!

Nu s-a uitat niciodată la Știrile din Sport, susține ea. M-a remarcat în acele câteva minute în care am apărut în serial în episodul special de 1 decembrie, acum câțiva ani”, a spus Corina Caragea.

Întrebată care este lucru care nu se știe despre ea, prezentatoarea de la Pro TV a răspuns că deși are nenumărate poze pe Instagram lângă oceanele lumii, pe plaje superbe, albe, fine și rupte din Paradis, face repede o poză și fuge.

„Nu știu să înot, iar oceanele mă înspăimântă. Prefer să simt pământul sub picioare. Un act de mare curaj pentru mine este stand up paddle-ul sau snorkeling-ul. Numai acolo unde mă simt eu în siguranță, să nu fie pământul prea departe”, a spus Corina Caragea, potrivit tacataca.prosport.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: