Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a spus că a uluit-o enorm când a fost confundată cu o vânzătoare de la un chioșc de ziare.

„Da. Cu o vânzătoare de la ziare. Eram într-un supermarket când o doamnă de la casă insista că mă știe de undeva. Am lăsat-o în suspans, până a făcut marea descoperire: cu tipa de la chioșcul de ziare de mai încolo. Doamna de la care cumpăr pâine jura și ea că mă știe de undeva: din serialul “Las Fierbinți”!

Nu s-a uitat niciodată la Știrile din Sport, susține ea. M-a remarcat în acele câteva minute în care am apărut în serial în episodul special de 1 decembrie, acum câțiva ani”, a spus Corina Caragea.

Întrebată care este lucru care nu se știe despre ea, prezentatoarea de la Pro TV a răspuns că deși are nenumărate poze pe Instagram lângă oceanele lumii, pe plaje superbe, albe, fine și rupte din Paradis, face repede o poză și fuge.

„Nu știu să înot, iar oceanele mă înspăimântă. Prefer să simt pământul sub picioare. Un act de mare curaj pentru mine este stand up paddle-ul sau snorkeling-ul. Numai acolo unde mă simt eu în siguranță, să nu fie pământul prea departe”, a spus Corina Caragea, potrivit tacataca.prosport.ro