Weekendul trecut, Inna a fost „spionată” de Carla’s Dreams. Totul s-a petrecut la festivalul „Zilele Sectorului 4”. Imediat după ce și-a terminat reprezentația, artistul din Basarabia nu a părăsit backstage-ul așa cum era de așteptat. Artiștii de peste Prut au rămas în culise și au urmărit îndeaprope show-ul Innei, potrivit cancan .

Inna, pe numele din buletin Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Ea a copilărit în Neptun și a urmat cursurile Universității „Ovidius” din Constanța.

La sfârșitul lui 2007, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, artista i-a întâlnit prin intermediul unui prieten comun pe membrii proiectului Play & Win și, după acest moment, ea a început înregistrările pentru albumul său de debut – „Hot”. Încă de la prima piesă lansată, cântăreața de muzică dance și house s-a bucurat de un real succes, românii apreciind enorm munca ei.

Interpreta a câștigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009. În aprilie 2009, piesa „Hot”, a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna a obținut un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria “Cel mai bun interpret român”.

Astfel, într-un timp relativ scurt, bruneta a ajuns să aibă concerte peste hotare, unde a stat foarte mult în ultimii ani datorită proiectelor pe care a reușit să le semneze.