Un om al străzii a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a stat îngropat de viu într-un fost WC public din centrul Constanţei, într-un parc din apropierea Prefecturii şi a Palatului de Justiţie.

Nişte muncitori au turnat o placă de beton peste WC-ul subteran dezafectat fără a verifica dacă înăuntru se află cineva şi după terminarea lucrării au plecat acasă. Abia spre seară, taximetriştii au auzit nişte bătăi puternice venite din interior şi s-au speriat.

Împreună cu vanzătoarea unui magazin din apropiere, taximetriştii au sunat la 112. În scurt timp, la faţa locului au sosit poliţişti, pompieri de la ISU Dobrogea şi două ambulanţe. Într-un final, pompierii au reuşit să spargă placa de beton şi, cu ajutorul unei scări, au coborât în groapă şi au scos victima în stare de şoc.

Omul fusese zidit de viu, împreună cu şapte căţeluşi nou-născuţi, mai bine de cinci ore. O ambulanţă l-a transportat în stare stabilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas sub supraveghere, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au început cercetările pentru identificarea muncitorilor care l-au îngropat în WC-ul dezafectat în care obişnuia să se adăpostească de frig.