Evenimentul Zilei > Actualitate > Ingrijeste copii si castiga 1.200 de dolari canadieni lunar
Ingrijeste copii si castiga 1.200 de dolari canadieni lunar

Ingrijeste copii si castiga 1.200 de dolari canadieni lunar

Daca esti educatoare, invatatoare, asistenta medicala, bona ori asistent social, ai experienta de minimum 12 luni, acumulata in ultimii trei ani, cunosti engleza sau franceza la nivel conversational, poti sa lucrezi in Canada.

Pentru asta, trebuie sa aplici pentru programul Canada Live-in Caregiver, prin intermediul firmei Knightsbridge International Recruitment Ro.

„Cei care vor trece de filtrul nostru vor putea deveni caregiver, adica vor lucra nesupravegheati, intr-o casa privata, oferind ingrijire copiilor, persoanelor in varsta sau cu handicap. Vor locui in casa angajatorului si vor ajuta familia si la menaj”, explica Marian Zamfir, recruitment manager al Knightsbridge International Recruitment Ro.

O asemenea bona locuieste cu familia la care lucreaza, are camera proprie, toate mesele asigurate si beneficiaza de asigurare medicala. Timpul de lucru este de 40-48 de ore pe saptamana, cu doua libere consecutive. „Castigul lunar se situeaza intre 1.000 si 1.200 de dolari canadieni. Cu tot cu ore suplimentare, se poate ajunge si la 1.500 de dolari canadieni”, spune Marian Zamfir.

El considera ca cel mai mare beneficiu in cadrul acestui program este faptul ca, dupa doi ani de lucru neintrerupt, bona poate obtine rezidenta permanenta in Canada atat pentru ea, cat si pentru familia sa. CV-urile sunt asteptate la [email protected] sau la fax 021/326.22.01. Inscrierea este gratuita.

Alte oferte

Pentru au pair in Olanda, trimite CV la [email protected] Salariu: intre 400 si 500 de euro lunar.

Pentru babysitter in America sau Anglia, aplica la [email protected] Salariu: intre 250 si 450 de dolari.

Daca esti student, poti lucra ca receptioner sau chelner in SUA, prin intermediul programului Work&Travel. Aplica la [email protected] Salariu: intre 7 si 10 dolari/ora.

In cazul in care nu esti student, dar ai pana in 35 de ani, poti trimite CV pentru chelner sau receptionist, prin programul H2B, la [email protected] Salriu: intre 7 si 13 dolari/ora.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News