Evenimentul Zilei > Justitie > Ingrid Mocanu are un pronostic în privinţa soluţiei lui Dragnea amânată pentru 27 mai
Ingrid Mocanu are un pronostic în privinţa soluţiei lui Dragnea amânată pentru 27 mai

Ingrid Mocanu are un pronostic în privinţa soluţiei lui Dragnea amânată pentru 27 mai

Ingrid Mocanu crede că tot ceea ce s-a întâmplat astăzi în instanţă ar putea avea legătură cu alegerile la europarlamentare: „dacă PSD obține în alegeri peste 35% și ALDE ia peste 10% soluția va fi achitare”.

Ingrid Mocanu crede că rezultatul de la europarlamentare va da preşedintele 

"Amânare soluție Dragnia: 27 mai. Sincer, eu cam am încredere în complet, este unul din judecători destul de normali.  Pronosticul meu este însă unul strict politic: dacă PSD obține în alegeri peste 35% și ALDE ia peste 10% soluția va fi achitare. De ce? pentru că asta înseamnă că actuala coaliție va câștiga președintele", a comentat fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției.

Ce se va întâmpla cu Opoziţia daca PSD va câştiga şi prezidenţialele

"Iar dacă PSD va câștiga prezidențialele nu va rămâne picior de opoziție în libertate, mai exact ”nepenală”. Să te ții atunci chițăială Va fi jihad, mafriend!  Iar ÎCCJ nu va mai avea niciun motiv pentru care să nu respecte legea, căci Secția pentru Magistrați va rămâne în ființă și se va consolida, cătușele nu vor mai zăngăni de după fiecare colț, iar judecătorii nu vor mai fi sub talpa butucănoasă a DNA, deci vor deveni liberi", mai scrie Ingrid Mocanu pe social media.