Evenimentul Zilei > Actualitate > Sora lui Dincă răstoarnă cazul Caracal. Declarații explozive. Cine este protejat?
Sora lui Dincă răstoarnă cazul Caracal. Declarații explozive. Cine este protejat?

Sora lui Dincă răstoarnă cazul Caracal. Declarații explozive. Cine este protejat?

Sora inculpatului Gheorghe Dincă este sigură că fratele ei nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu și că, de fapt, el apără altă persoană

Sora lui Gheorghe Dincă a făcut declarații uluitoare precum că nu el este autorul crimelor de la Caracal, și a luat toată vinovăţia asupra lui.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.” Hai la închisoare, hai acasă. Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu.

Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul! Eu nu cred… Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni?”, a declarat sora lui Gheorghe Dincă la „Acces Direct”, informează cancan.

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Dincă a fost transferat pe 1 octombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava,„pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News