Incredibil: Sorin Cârţu, primul român care sparge o bancă elveţiană! VIDEO

Incredibil: Sorin Cârţu, primul român care sparge o bancă elveţiană! VIDEO

CFR Cluj e în afara Europei fotbalistice. După eşecul de la Basel, al patrulea din actuala ediţie a UEFA Champions League, rămâne de pomină gestul antrenorului Sorin Cârţu, care, spre finalul meciului, a vrut să demoleze banca de rezerve!

CFR Cluj a pierdut meciul cu FC Basel, 0-1, aseară pe "Sankt Jakob-Park", şi nu mai are nicio şansă să prindă nici măcar Europa League. Campioana României a jucat slab, fără orizont şi fără vreo idee tactică.

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a mărturisit astăzi că e dezamăgit de prestaţia campioanei CFR Cluj, aseară, la Basel. La Mioveni a îndoit banca de rezerve cu capul! CFR Cluj a ieşit în evidenţă o singură dată aseară la Basel, prin antrenorul Sorin Cârţu, care, pe final, şi-a vărsat nervii pe peretele de plastic al băncii de rezerve sub privirile stupefiate ale asistenţei. Cârţu, cel care acum o săptămână alerga un arbitru la finalul meciului CFR Cluj - Gloria Bistiţa, din Cupa României, a amintit, prin comportamentul său de un alt episod. Sorin Cârţu: "A fost reacţia unui antrenor care îşi vede munca dusă pe apa sâmbetei. S-au acumulat multe la momentul acela. Ne-au fost refuzate penaltyuri. E o oboseală obiectivă. E al 9-lea joc în 27-28 de zile. Asta e meseria, dar e o oboseală psihică, fizică" În urmă cu mai mulţi ani, când era antrenor la Dacia Mioveni, în finalul unui meci cu Dinamo, supărat pe jucătorii săi, Sorin Cârţu a lovit de mai multe ori cu capul banca de rezerve, îndoind tabla! "Ce facem acum, vorbim de un incident izolat sau despre fotbal?", s-a arătat iritat Cârţu, după meci, când a fost întrebat de incident.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kPIBiCTlBNk?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kPIBiCTlBNk?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V614MLdC59k?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V614MLdC59k?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Ultimul meci e cu AS Roma

Băieţii lui Sorin Cârţu au văzut în mod diferit meciul de la Basel. Dacă Ricardo Cadu, căpitanul echipei, a spus că "în repriza secundă am intrat foarte bine şi puteam da gol", Ionuţ Rada a concluzionat "a fost doar un meci mai prost". Fundaşul dreapta Tony, cel care a prins destul de rar prima echipă a CFR-ului în ultima vreme, a explicat situaţia echipei: "Suntem stresaţi".

În ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, CFR Cluj joacă acasă cu AS Roma, cea care aseară a remontat spectaculos contra lui FC Bayern Munchen, 3-2, după 0-2!