Potrivit publicaţiei locale voceatimisului.ro, patronul spălătoriei unde a avut lo incidentul spune că atât el, cât şi un angajat al acestuia, au fost agresaţi fizic de doi cetăţeni de etnie romă. 

Aceştia au venit la spălătorie cu o maşină de câteva zeci de mii de euro şi îşi aşteptau rândul, moment în care un angajat parca o altă maşină şi din neatenţie a lovit bolidul. Potrivit imaginilor suprinse de camerele de luat vederi, după incident, atât angajatul, cât şi patronul spălătoriei au fost loviţi de unul dintre baştani. Proprietarul a garantat că va plăti daunele provocate de angajatul său încă de la începutul discuţiei. 

"Bărbatul cu maşina a început să urle. Am văzut că mi-a pocnit angajatul, care s-a speriat şi a fugit. Eu am rămas singur. Atunci a venit la mine, a început să mă ameninţe. N-am crezut că mă loveşte şi mi-a tras şi mie una. Am sunat Poliţia.", a declarat patronul spălătoriei. 

Aşa cum se poate observa şi în imaginile surprinse de camerele de luat vederi, un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului pentru a remedia situaţia. 

Patronul spălătoriei a declarat că poliţia a fost de partea bătăuşilor şi că ar fi primit chiar o amendă pentru că a sunat fără niciun motiv real la 112, deşi atât el, cât şi angajatul erau plini de sânge. 

"Eu i-am zis la poliţai, domnule, am luat bătaie, nu vedeţi, cine mă apără pe mine? Deci tot eu primesc amendă pentru că am chemat poliţia să mă apere? Au zis că noi nu am păţit nimic şi că i-am chemat degeaba.", a mai spus patronul. 

Potrivit voceatimisului.ro, poliţia locală a răspuns acuzaţiilor printr-un comunicat abia după ce acest caz a fost făcut public. 

"În urma sesizării, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara sau deplasat la faţa locului, unde reclamantul, un bărbat de 43 de ani, patron al unei spălătorii auto, a declarat verbal că a avut neânţelegeri cu un client referitoare la achitarea serviciilor prestate, însă, ulerior, s-au soluţionat. 

Au fost identificate toate persoanele prezente la faţa locului, fără a fi reclamată vreo agresiune. 

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele vătămate fiind aşteptate să depună plângere, întrucât, în cazul acestei infracţiuni, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă.

Totodată, referitor la modul de intervenţie a poliţiştilor, conducerea inspectoratului a dispus ofiţerilor din cadrul Biroului Control Intern să efectueze verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale dacă se impun.", se arată în comunicatul transmis de poliţia.