Încă un posibil "El Clasico" în 2012

Încă un posibil "El Clasico" în 2012

Real Madrid şi FC Barcelona s-ar putea întâlni în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, Mai întâi, cele două finaliste ale competiţiei din sezonul trecut, trebuie să treacă de Malaga, respectiv Osasuna.

Astăzi a avut tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Catalanii vor da piept cu Osasuna Pamplona, în timp ce Real Madrid o va întâlni pe Malaga - o grupare care atacă vârful ierarhiei în Spaniei, în urma investiţiilor masive făcute în echipă.

Dacă vor reuşi să treacă de acest tur, Real Madrid şi FC Barcelona se vor duela în sferturile de finală. Numele echipei calificate în semifinale se va decide în urma a două partide. Sezonul trecut, Real Madrid a învins-o pe Barcelona în finală, aceasta fiind singurul succes al echipei din Capitală asupra rivalilor catalani de când gruparea de pe "Santiago Bernabeu" a fost preluată de Jose Mourinho.

Celelalte dueluri din "optimi" sunt:

Ne puteți urmări și pe Google News

Cordoba - Espanyol Mirandes - Racing Santander Albacete - Athletic Bilbao Real Sociedad - Mallorca Valencia - Sevilla Alcorcon - Levante