Evenimentul Zilei > Actualitate > În „Las Fierbinți”, unii mănâncă fotbal pe pâine. Cu ce echipe țin actorii cunoscutului serial
În „Las Fierbinți”, unii mănâncă fotbal pe pâine. Cu ce echipe țin actorii cunoscutului serial

În „Las Fierbinți”, unii mănâncă fotbal pe pâine. Cu ce echipe țin actorii cunoscutului serial

Actorii din serialul „Las Fierbinți” sunt mari amatori de fotbal, iar Mihai Bobonete este unul dintre cei mai pătimași, fiind suporterul Craiovei și al echipei Atletico Madrid.

Mihai Bobonete este mare fan al echipei Universitatea Craiova, dar și simpatizant al lui Atletico Madrid. Actorul din „Las Fierbinți” a povestit într-un interviu acordat pentru danielnanu.ro, cum a trăit meciul jucat de olteni, în Cupa României, cu Dinamo. „Fii atent, la meciul de Cupă cu Dinamo, de la Severin, când ne-am calificat la penalty-uri, de atâta urlat, pur și simplu, m-am blocat! Băi, Daniele, nu puteam să mă mai agit, să strig, nimic, băi! Atunci și-a intrat nevastă-mea în rol. Să vezi proteste, strigăte, gesturi! Ce mă blocasem eu de nervi, dar ce m-am blocat după aia, văzând-o pe ea!, a spus Bobonete pentru sursa citată. El a povestit și care sunt preferințele fotbalistice în rândul colegilor săi. „Celentano e rapidist, dar rapidist pe stil vechi. Gigi, adică Vasile, primarul, ține cu Dinamo. Cu Dinamo ține și Dorel. Cam asta e”.