Evenimentul Zilei > Politica > ÎMPUȘCĂTURI ÎN CAPITALĂ. S-a speriat de Poliție și A LOVIT O FEMEIE cu mașina
ÎMPUȘCĂTURI ÎN CAPITALĂ. S-a speriat de Poliție și A LOVIT O FEMEIE cu mașina

ÎMPUȘCĂTURI ÎN CAPITALĂ. S-a speriat de Poliție și A LOVIT O FEMEIE cu mașina

Incident incredibil în Sectorul 3 al Capitalei. Un urmărit local a fugit când a văzut un echipaj al Poliției Rutiere. După ce polițiștii s-au luat după el, tânărul, aflat la volanul unei mașini, a lovit o femeie.

Urmărire cu împușcături pe străzile Capitalei. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.45.Din primele informații reiese că un echipaj al Poliției Rutiere se deplasa pe Bulevardul Theodor Pallady cu girofarurile și sirena în funcțiune. Un tânăr care era următ local circula pe aceeași arteră la volanul unei mașini. Deși echipajul nu îl viza pe el, atunci când mașina Poliției s-a apropiat, șoferul a schimbat direcția de mers și a accelerat.
Observând manevra tânărului, polițiștii s-au luat după el. În timpul urmăririi, tânărul a lovit un chioșc de ziare și a dat peste o femeie. Polițiștii au tras un foc de armă în aer pentru a-l opri pe fugar. După ce au reușit să pună mâna pe el, polițiștii au aflat că au de a face cu un urmărit local. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost dus la audieri.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: