UPDATE. Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea  Ghelmegioaia, din judeţul Mehedinţi. Evenimentul s-a produs în jurul orei 16.15. Două autotrenuri – unul înmatriculat în România şi altul în Bulgaria – s-au izbit frontal. Nu se cunoaşte, deocamdată, din ce cauză autovehiculul românesc, neîncărcat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu cel bulgăresc, care transporta motoare auto şi recipienţi cu ulei de motor. Cert este că, după impact, ambele au luat foc.
Circulaţia rutieră pe DN6 Drobeta Turnu Severin – Craiova este oprită la kilometrul 318+200 metri, în zona localităţii Ghelmegioaia.
La faţa locului sunt echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit primelor informaţii primite de la poliţiştii prezenţi la locul accidentului, o persoană a fost carbonizată şi se pare că mai există o victimă, necunoscându-se, însă, starea sa.
Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române precizează că nu există rută ocolitoare. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de vehicule care aşteaptă deblocarea traficului. În aceste momente, nu se poate estima când circulaţia va fi reluată.
UPDATE. Surse din cadrul Poliţiei Române au precizat pentru EVZ că cele două TIR-uri s-au ciocnit frontal. "E jale. S-au izbit frontal. Unul ( şofer n.r.) e carbonizat, altul e rănit grav. Nu se poate circula", a precizat un poliţist aflat la faţa locului.
Accident teribil pe drumul care face legătura dintre Drobeta Turnu-Severin şi Craiova. Cele două autotrenuri s-au ciocnit şi, la scurt timp, a izbucnit un incediu.  Un şofer a fost scos din cabina în flăcări. Celălalt, a fost, însă, carbonizat.