La Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” din municipiul Satu Mare, trei femei de serviciu au fost surprinse în timp ce curățau mașina directorului școlii, Vlaicu Popescu.

„În imagini se vede cum cele trei femei curăță mașina nu doar în exterior, ci și în interior, în timp ce alte două persoane – cel mai probabil portarul și un alt angajat, asistă la întreaga scenă.

Contactată telefonic, directorul adjunct Ildiko Tarcza a lăsat, pur și simplu, telefonul din mână când a auzit despre ce este vorba. Secretarul școlii, Melania Fedorca, a preluat convorbirea, dar l-a luat pe ”NU ȘTIU” în brațe.

<<Eu nu sunt portar să știu ce s-a întâmplat afară, nu știu a cui este mașina. O să vă contactăm noi, dacă ne lăsați un număr de telefon>>, a spus pe un ton sarcastic secretarul Melania Fedorca”, potrivit presasm.ro.

Directorul nu știe nimic

Pe de altă parte, directorul Vlaicu Popescu a declarat că nu știe nimic și că nu le-a cerut femeilor de serviciu să îi spele mașina.

„Am vorbit cu cele trei doamne și au spus că au măturat în curte și, din greșeală, mi-ar fi murdărit mașina. Apoi, ca să nu le cert, s-au pus să o curețe. Nu sunt de acord cu așa ceva, eu îmi curăț mașina la spălătoria auto. Nu le-am cerut așa ceva”, a explicat Vlaicu Popescu, potrivit sursei citate.

 

De unde aveau cheia mașinii directorului?

Cu toate acestea, în înregistrarea video se poate observa că femeile deschid ușa mașiniii și fac curat inclusiv în interior, de unde și întrebarea: de unde aveau cheia?

„Referitor la faptul că și-a parcat mașina fix în fața liceului, directorul instituției Vlaicu Popescu a precizat: <<Locul meu de parcare este în spatele școlii, dar îi las pe colegi să parcheze acolo și eu o las în fața școlii>>”, anunță sursa citată.