Evenimentul Zilei > Justitie > IMAGINE RARĂ CU GABRIEL OPREA. Generalul fotografiat în sala de la ICCJ, în așteptarea primului termen de judecată.
IMAGINE RARĂ CU GABRIEL OPREA. Generalul fotografiat în sala de la ICCJ, în așteptarea primului termen de judecată.

IMAGINE RARĂ CU GABRIEL OPREA. Generalul fotografiat în sala de la ICCJ, în așteptarea primului termen de judecată.

Imagine rară cu Gabriel Oprea. Fostul vice prim-ministru a fost fotografiat în incinta sălii de judecată în așteptarea primului termen al procesului.

Jurnalistul "Adevărul" Ionel Stoica a publicat astăzi pe contul său de Facebook o imagine rară: Gabriel Oprea, fostul vice prim-ministru, stând singur în sala de judecată a ICCJ, în așteptarea începerii primului termen al procesului în care este acuzat de DNA . Gabriel Oprea a fost trimis în judecată în acest dosar în data de 11 mai, alături de fostul şef al DIPI, Gheorghe Nicolae, fostul şef al Departamentului Juridic al direcţiei, Gabriel-Nicolae Pavel, şi alţi doi ofiţeri de poliţie.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.