Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, surprinse de anunțul Oanei Roman: „Foarte curajos”

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, surprinse de anunțul Oanei Roman: „Foarte curajos” Sursă foto: Kanal D

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir au comentat anunțul matrimonial al Oanei Roman, care a devenit viral pe social media. Multe lume se întreabă dacă anunțul fiicei lui Petre Roman a fost făcut din disperare sau este o simplă glumă cu scopul de a fi mediatizată.

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, surprinse de anunțul Oanei Roman

Reamintim că Oana Roman a postat un anunț matrimonial în care a detaliat calitățile pe care le caută la un viitorul iubit. Mesajul ei a fost ironic, aceasta menționând că nu dorește ca postarea să fie preluată de presă.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a scris  Oana Roman, în anunțul matrimonial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăIlinca Vandici şi Teo Trandafir, surprinse de anunțul Oanei Roman. Sursa foto: Facebook

Cele două prezentatoare TV au luat la „tocat” anunțul matrimonial

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir au comentat în emisiunea lor anunțul matrimonial postat de Oana Roman.

  • Teo Trandafir: Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site.
  • Ilinca Vandici: Am citit undeva că a lăsat scris „să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?
  • Teo Trandafir: Niciodată, dar admir.
  • Ilinca Vandici: Admiri?
  • Teo Trandafir: Foarte curajos”, au spus cele două.

Ilinca Vandici: Dacă am vrea să fim rele, am putea

Ilinca Vandici a dat de înțeles că ar putea spune multe despre această situație, însă a ales să se abțină și să vadă partea bună. În asentimentul acesteia pare că a fost și Teo Trandafir, cele două ironizând ușor situația.

  • Teo Trandafir: Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu.
  • Ilinca Vandici: Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.
  • Teo Trandafir: Nu chiar întotdeauna.

Dacă Marius Elisei nu a pierdut vremea și și-a găsit rapid pe altcineva, nu același lucru îl putem spune și despre Oana Roman. După despărțire, Oana Roman a preferat să aibă grijă de Isa, fiica ei, care a fost foarte afectată de despărțirea părinților, potrivit cancan.ro.