Teo Trandafir, deranjată de Ilinca Vandici: Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi

Teo Trandafir, deranjată de Ilinca Vandici: Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi Sursa foto Kanal D

Teo Trandafir a fost deranjată de o întrebare pe car ei-a pus-o Ilinca Vandici cu privire la nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cele două vedete TV au vorbit despre evenimentul care a avut loc sâmbătă, 8 iunie.

Teo Trandafir, deranjată întrebarea pusă de Ilinca Vandici

În emisiunea „Follow Us”, Ilinca Vandici a fost curioasă să afle dacă Teo trandafir a fost invitată la nuntă și dacă ar fi onorat invitația celor doi. Din urma discuțiilor dintre Ilinca și Teo aflăm că cea din urmă nu a fost invitată la nuntă deși sunt prieteni vechi.

Ilinca Vandici: „Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent

Trandafir: Nu, nu prea. Că știe că sunt..

Ne puteți urmări și pe Google News

Ilinca Vandici: Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?

Teo Trandafir: Uite, vezi. Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi

linca Vandici: Poți să refuzi să răspunzi

Teo Trandafir: Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și…înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă împreună emisiunea ...Teo Trandafir, deranjată întrebarea pusă de Ilinca Vandici. Sursa foto: facebook

Ilinca Vandici face o diferență între nunta lui Răzvan și Pepe

Comentând și despre alte nunți care au avut loc recent, Ilinca spune că la Pepe și Yasmine, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo. În schimb la nunta lui Răzvan au apărut doar imagini postate de ei

Ilinca Vandici: Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat, și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana.

Teo Trandafir: Uite ce frumos!

Ilinca Vandici: Dacă mă întrebi, eu știu locația asta, e undeva la un conac, lângă București. Dar știu că nunta a avut-o în buricul Bucureștiului, la un restaurant. Dar dacă mă întrebi ăsta e un clip pe care ei probabil l-au făcut înainte, tocmai ca să aibă ce posta pe rețelele de socializare. Sigur e la conacul acesta, am făcut și eu o ședință foto acolo

Teo Trandafir: Te întreb și eu ceva, la câtă lume a fost…că a fost lume

Ilinca Vandici: Nu. A fost puțină. Și nu a apărut nimic pe TikTok

Teo Trandafir: Le-o fi luat telefoanele? Cum o fi fost posibil?

Ilinca Vandici: Eu cred că a fost o chestie de bun simț și de respect până la urmă, a spus vedeta TV, potrivit avantaje.ro.