Ilie Stan a găsit punctul slab al olandezilor: "Twente e vulnerabilă în apărare"

Ilie Stan a găsit punctul slab al olandezilor: "Twente e vulnerabilă în apărare"

Antrenorul Iliei Stan a susţinut azi conferinţa de presă care precedă primul duel din şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa, cu olandezii de la Twente Enschede, care se va disputa mâine seară, pe "Naţional Arena".

Tehnicianul şi-a anunţat intenţiile pentru partida cu olandezii: "Nu se pune problema să jucăm defensiv sau să facem un pas înapoi, spiritul Stelei ne obligă să jucăm pe atac!" "Twente este vulnerabilă în apărare. Sper ca jucătorii să respecte ceea ce le voi indica. În proporţie foarte mare ştiu echipa pe care o voi trimite mâine pe teren. Vom mai viziona un meci diseară şi în funcţie de antrenamentul de astăzi, voi decide sută la sută. Nu ne va interesa situaţia gazonului sau a frigului de afară atunci când echipele vor intra pe teren. Au o echipă puternică, cu un joc ofensiv foarte bun. Sperăm să facem o figură frumoasă în faţa publicului, aşteptăm 50 de mii de oameni să ne susţină", a declarat Ilie Stan.

Tehnicianul a vorbit şi despre condiţiile în care se va disputa partida cu olandezii. "Ne lipsesc aceste jocuri cu miză. Gazonul arată foarte bine. Nu există niciun fel de amânare", a explicat "Iliesta".

Ne puteți urmări și pe Google News