Ilie Dumitrescu are motiv de demisie

Ilie Dumitrescu are motiv de demisie

Patronul Gigi Becali i-a jignit pe jucătorii aduşi de Victor Piţurcă. Antrenorul a promis la instalare că va pleca imediat ce se va petrece aşa ceva.

Ilie Dumitrescu a promis, imediat după ce a acceptat funcţia de antrenor principal al Stelei, că va demisiona imediat ce Gigi Becali va "tăvăli" jucătorii. Fostul internaţional a uitat însă de la mână până la gură ce a spus cu puţin timp în urmă.

"În momentul în care domnul Becali va face o declaraţie împotriva mea sau a jucătorilor, o să-i strâng mâna, îl privesc în ochi şi plec. Asta fiindcă nu am venit să încasez un leu din acest club, ci doar să fac treabă. Nu vreau garanţii. Domnul Gigi Becali mi-a spus că voi avea o atmosferă adevărată şi eu i-am spus că am încredere în cuvântul său", se lăuda tehnicianul pe 11 august, imediat după ce a fost instalat în funcţie.

Patronul "roş-albaştrilor" a revenit la obiceiul de a împroşca fotbaliştii joi noapte, la puţin timp după ce Steaua a obţinut calificarea norocoasă în grupele Ligii Europa.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ilie mi-a zis să facem achiziţii doar de la formaţiile de pe locurile 1-2, nu de la coada clasamentului. Piţurcă mi-a adus fotbalişti numai de la retrogradate, dar gata, acum s-a schimbat politica. E altceva cu Ilie!", a trâmbiţat fostul oier.

Antrenorul n-a suflat deocamdată nicio vorbă despre atacul patronului şi rămâne de văzut dacă va avea onoare şi îşi va respecta cuvântul dat. Gigi şi-a reluat obiceiul, dar a avut grijă să-l includă şi pe Ilie Dumitrescu în ecuaţie, ca să se "acopere" în faţa fanilor.

Steaua a cumpărat în această vară cinci "retrogradaţi": Stanca, Păcurar şi Martinovici, toţi de la Pandurii, o echipă revenită în Liga I după desfiinţarea celor de la Internaţional Curtea de Argeş, plus doi jucători din a doua divizie: Cosmin Matei (Farul) şi Florin Gardoş (Concordia).

A pierdut vestiarul

Ilie Dumitrescu nu mai este privit cu ochi buni de elevii săi. Motive sunt mai multe.

"Jucătorii s-au săturat de fiţele sale şi de slugărnicia pe care o afişează în faţa lui Gigi. În vestiar s-au făcut deja «bisericuţe». Cei aduşi de Piţi sunt marginalizaţi şi certaţi. Ceilalţi scapă mereu mai ieftin. Fotbaliştii îl regretă şi acum pe fostul antrenor. Întrebaţi-i câţi bani au mai luat după ce a plecat Piţi! Ilie nici nu pomeneşte de salarii, de prime. El le vorbeşte de sus, de parcă ar fi cel puţin Capello sau Mourinho. Dar când echipa a fost în corzi la Zurich, ce-a făcut? S-a pierdut şi nici n-a mai ştiut ce schimbări să facă", ne-a dezvăluit o sursă din club.