Nu are dreptul la tratament special
În ciuda faptului că a fost tratată ca una dintre cele mai cunoscute persoane din lume, Meghan Markle a încercat să păstreze o notă de discreţie privind viaţa sa privată, mai ales când vine vorba despre fiul ei Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Sally Jones, 64 de ani, prezentă la meci, a dezvăluit că personalul de securitate al lui Meghan a cerut presei să nu facă poze lui Meghan la Wimbledon, deoarece ducesa era la eveniment ‘‘în calitate privată”.

Realizatoare Tv, Carole Malone, a criticat pe ducesă pentru cele întâmplate şi referindu-se la ea, a numit-o ”Princess Privacy”.

Fiind în exerciţiul funcţiunii cu Sky News, Malone a spus: ”Prnţesa Privacy  a fost din nou ea însăşi, spunând că solicită bodyuarzilor să oprească spectatorii de la Wimbledon s-o mai fotografieze, căzând astfel  în ridicol. Fiindcă odată cu ea, la meci, erau 12.000 de spectatori şi transmisiunea era urmărită de milioane de oameni de pe Terra.
”Dumnezeule, dar ipocrizia, ciudăţenia, i-au scăpat de sub control. Ne pare rău, dar Meghan nu are dreptul la un tratament special. Oamenii s-au cam săturat de ea şi de Harry, cu litania lor de nemulţumiri imaginare”, a încheiat jurnalista, potrivit Express.