Evenimentul Zilei > Monden > IDOLUL FEMEILOR, spitalizat de urgență. Îndrăgitul actor are PROBLEME cu INIMA. NEWS ALERT
IDOLUL FEMEILOR, spitalizat de urgență. Îndrăgitul actor are PROBLEME cu INIMA. NEWS ALERT

IDOLUL FEMEILOR, spitalizat de urgență. Îndrăgitul actor are PROBLEME cu INIMA. NEWS ALERT

Ajuns la 82 de ani, legenda filmului francez Alain Delon are probleme de sănătate. El a fost spitalizat de urgență miercuri seara.

Alain Delon, care pe 8 noiembrie va împlini 82 de ani, a fost spitalizat după ce, la mijlocul lunii septembrie, a fost supus unei operaţii pe inimă, potrivit publicaţiei franceze Ici Paris, citată de Agerpres

Legendarul actor a fost internat la 18 septembrie după ce a acuzat dureri puternice de spate şi la piciorul stâng şi a fost supus unui bypass în cadrul unei intervenţii care a durat peste 5 ore. El se află încă sub supraveghere medicală şi nu se ştie dacă poate fi externat, relatează revista franceză. 

Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost foarte afectat la 28 august de moartea actriţei Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viaţă timp de zece ani şi de care a rămas legat printr-o strânsă prietenie. 

"Acum mă bucur că nu mai am 40 de ani. Mi-a rămas astfel mai puţin timp să trăiesc fără ea. În sfârşit acum se poate odihni în pace, iar eu pot fără ea să plec la rândul meu", declarase el după moartea actriţei. "A fost femeia vieţii mele. Am fost fericiţi împreună. A fost jumătatea mea (…) ne completam", subliniase Delon copleşit de durere. 

Cei doi s-au cunoscut în 1968 în timpul filmărilor la "Jeff", în regia lui Jean Herman, şi au început o relaţie care a alimentat mulţi ani paginile tabloidelor. 

Au jucat din nou împreună în "Borsalino" (1970) şi "Someone Is Bleeding" (1974) şi au format unul dintre cele mai "glamour" cupluri ale vremii. 

În pofida despărţirii lor, au rămas buni prieteni. S-a spus că s-au despărţit din cauză că Delon îşi dorea foarte mult un copil, lucru imposibil pentru Mireille Darc care suferea de o malformaţie la inimă.