UPDATE. Traficul rutier pentru categoriile de vehicule cu o masa mai mare de 7,5 tone este restricţionat prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu. CNADR a comunicat Poliţiei de Frontieră că restricţia de circulaţie se impune din cauza fenomenelor meteo nefavorabile asociate cu ninsoare şi viscol.
Ca urmare a acestui fapt, pană la reluarea traficului, toate autocamioanele sunt dirijate in parcările adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a informat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră că, începând cu ora 13:00, se restricţionează traficul rutier pe ambele sensuri de circulaţie, pentru toate categoriile de vehicule, prin următoarele puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Moldova:

 – P.T.F. Galaţi – jud. Galaţi;

 – P.T.F. Oancea – jud. Galaţi;

 – P.T.F. Albiţa – jud. Vaslui.

Până la reluarea traficului dintre cele două ţări, toate autovehiculele sunt dirijate în parcările adiacente punctelor de trecere a frontierei.

De asemenea, a fost restricţionat traficul, pe sensul de intrare în ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, judeţul Arad, pentru vehicule cu greutate mai mare sau egală cu 7,5 tone,
Restricţia de circulaţie se impune din cauza fenomenelor meteo nefavorabile asociate cu ninsoare şi viscol.