Inna privește peste umăr la J.Lo

Inna privește peste umăr la J.Lo

În timp ce piesele ei "Sun is up" şi "10 Minute" urcă pe locul unu şi respectiv doi în "Top MTV Dancefloor Chart" şi detronează nume precum Nicole Scherzinger, J.Lo sau Usher, Inna se pregăteşte să lanseze "I am the club rocker", noul său album.

"I am the club rocker" a fost compus de baieții de la Play & Win, iar noul single va fi lansat pe 17 mai la Arenele Romane.

"I am the club rocker este albumul care mă reprezintă în totalitate. Este făcut special pentru voi şi împreună îl putem face No.1", a scris Inna astăzi, pe pagina personală de Facebook.

Odată cu lansarea acestui album fanbase-ul se va numi "club rockers". Prin definiţie un "club rocker" este orice fan din orice colţ al lumii care se distrează în felul lui pe muzica Innei.

Ne puteți urmări și pe Google News

"E foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Inna pentru că prezenţa ei în studio este mereu o sursă de inspiraţie pentru noi. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru inspiraţie, avem convingerea că este cel mai bun album al nostru. Şi de data asta venim cu elemente noi pentru a îmbunătăţi sound-ul, iar mesajul este unul de îndemn pentru toţi cei care se simt tineri şi dornici de distracţie. Avem aşteptări mari şi speram să ne autodepăşim.", au declarat băieţii de la Play & Win.