Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Fantoma pisicuţei Gina îmi bântuie familia!

12-09/horoscop_01-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2335 Vizualizari

Pe 9 august s-au născut Whitney Houston, Jean Piaget, Rod Laver, Pamela Lyndon Travers, Alexandru Mandy, Lola Ana Maria Bobescu, Dumitru Stângaciu, Georgeta Caragiu-Gheorghiţă, Florin Mihăilescu, Dana Borşan, iar pe 10 august s-au născut Raffaello Di Nola, Ian Anderson, Rhonda Fleming, Camillo Benso di Cavour, Jorge Amado, Tamara Buciuceanu-Botez, Barbu Cioculescu, Nicolae Prelipceanu, Dan Mihai Goia.

Două zile de vară cu maşini care se strică, din cauza solicitării căldurii şi a umezelei, fie că sunt pe pământ, în aer sau pe apă. Nimic în „kalendar” şi sfinţişorii de santinelă în calendarul creştin.

Un weekend cu un cer complex. Orice se poate întâmpla, dar de obicei nu se întâmplă nimic foarte important. Sau, din contră...

"Evenimentul Zilei" din 9 august 1969, unul dintre ele, ar fi fost pe placul publicului şi al tabloidelor din România. La orele dimineţii s-a constata o crimă multiplă, oribilă, care fusese comisă într-o vilă cochetă din Beverly Hills. Actriţa Sharon Tate, însărcinată în opt luni şi alte patru persoane fuseseră ucise, unele dintre ele măcelărite într-un mod inuman, inimaginabil. Pe un perete stătea scris cu sânge "PIGS".

Câteva luni mai târziu, în luna decembrie, au fost arestaţi pentru crimă membrii ciudaţi rău ai unei secte, "The Family", sectă, sau comună, condusă de Charles Manson.

Nu am înţeles niciodată legătura dintre actriţă şi sectă, se pare că nici nu există. Poate, drogurile... Mă tem că Roman Polanski, soţul absent de acasă al Sharonei ştie mai multe. Iar profilul lui astrologic spune şi mai multe!

"Evenimentul Zilei" din 10 august 1675 a fost că Regele Charles al II-lea al Marii Britanii a pus piatra de fundaţi la Observatorul Regal, cunoscut astăzi sub numele de Greenwich. La 10 august 1864 se stabilea "Smithsonian Institution" la Washington, iar pe 10 august 1889 Dan Rylands de la Hope Glass Works din Barnsley, Yorkshire patenta... tirbuşonul, o invenţie dragă românilor!

Am făcut o introducere mai lungă, dar pur şi simplu nu ştiu cum să încep! Să vă spun direct: fantoma pisicuţei Gina ne bântuie, pe toată familia, pe soţie, pe fată, pe mine... ba şi pe căţeluşa Miki!

Nu am nimic la mansardă, iar de băut nu beau nimic din cauza diabetului. Un pahar de Retsina la o ocazie, odată pe lună, poate...

Sunt treaz, conştient şi în deplinătatea facultăţilor mentale!

Vă spuneam că atunci când a încetat din această viaţă tata, am început să mă bâlbâi, când s-a săvârşit mama am făcut diabet pe şoc. Sunt prea empatic, mi-ar spune maestrul meu. Dar, altfel, nu aş putea iubi aşa de mult oamenii, animalele, viaţa. Mă întrebam ce se va întâmpla după ce pisica Gina ne-a părăsit... Iată ce se întâmplă... dar este ceva minunat!

Poveşti cu fantome am citit multe, ba era să facem la TVR, acum vreo zece ani, un serial, un documentar, gen “Vânătorii de fantome”. Nu au fost bani, cică!

Dar să mi se întâmple... mie? Şi soţiei, şi fetei... aflate la distanţe mari, fata chiar în altă ţară! Şi nu odată, ci de mai multe ori...

Nu vreau, deocamdată, să intru în amănunte, sunt prea tulburătoare, dar suntem fericiţi că micuţa pisicuţă nu ne-a părăsit, că ne iubeşte în continuare necondiţionat, din altă dimensiune. A fost, nu, este o pisicuţă înţeleaptă şi frumoasă. Şi cu un aer misterios şi sofistiCAT!

Vouă vi s-a întâmplat ceva similar, dragi lupi, padawani şi hobbiţi? Ştiţi unde să scrieţi, la dom.profesor@gmail.com!

BERBEC Dacă eşti solo mai bine nu te băga, în duo sfătuieşte-te cu perechea, să refuze ea! Nu ai nicio obligaţie, aşa că vezi-ţi de programul tău de weekend, cumpărături de sâmbătă, filme...

Sâmbătă, aproape pentru toată zodia, e de bine! Viaţa e o permanentă înfruntare de interese, aşa incât trebuie sa dai dovada de multa inteligenta şi sa ai putin noroc in promovarea scopurilor. Sâmbătă, ai!

Duminică - sunt ceva petreceri, distracţii, concerte, evenimente - chestii de vară!

TAUR Noul, noutatea, schimbarea nu-ţi sunt favorabile. Evită să cumperi ceva. Ceva te nemulţumeşte, aşa că în weekend trebuie să dai dovada de prudenţă şi inspiraţie în relaţiile cu cei din jur.

Sâmbătă este o zi care pare bună şi relaxantă pentru arhetipul zodiacal sentimental din tine. Dar este bine să-ţi măsori vorbele, să nu fie cu două înţelesuri!

Duminică este o zi aglomerată, dar plină de satisfactii pentru tine. Cei din jur recunosc ca ai dreptate si iti accepta argumentele. Experienţa şi abilităţile tale inving!

GEMENI Nu este uşor să-ţi controlezi temperamentul într-un mediu nesigur şi care îţi provoacă mereu probleme. Dar, pe cât posibil evită reproşurile, azi fii constructiv, caută soluţii, rezolvări!

Sâmbăta aceasta este deosebită sub aspectul relaţiilor sociale, a distracţiilor şi al spectacolului lumesc. Acest weekend, odată cu Soarele, bine aspectat, îţi este favorabil în domeniul emoţional – realizări mici, dar necesare.

Duminica trece repede pentru că nu se întâmplă nimic care să te intereseze foarte mult. Puţintică răbdare! Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar nu ştii în cine poti avea incredere.

RAC O zi care ar trebui să treacă repede. Solo, zâmbeşte şi evită orice confruntare. În duo nu purta discuţii care pot să sfârşească în duel. Nu aborda domenii mai puţin cunoscute de tine!

Sâmbătă nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale. Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, altfel partenerii işi cam "uită obligaţiile"!

Duminică trebuie să ai curaj. Solo, ai noroc la dragoste si stelele te sfatuiesc sa faci tu primul pas, mai ales dacă este inceputul unei relatii. Mobilul e la indemana. Sună, acum!

LEU Astăzi poţi avea o surpriză plăcută dacă vorbeşti cu cei din jur. Familia, anturajul, perechea, dacă eşti în duo, au încredere în capacitatea şi abilităţile tale şi cred că vei reuşi!

ZIUA Z pentru Liviu Dragnea! Verdictul pe care il asteapta toata tara! Ce il asteapta pe seful PSD

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI