Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Dr. Mercola: „...păcăleala cu Ebola, frica este profitabilă!”

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 3 Comentarii | 3309 Vizualizari

Pe 21 august s-au născut Kenny Rogers, Count Basie, arhiducele Rudolf, Ilinca Tomoroveanu, Jean Constantin, Paul Călinescu, Toma Caragiu, Constanţa Dogeanu, Eugen Frunză.

Nimic în „kalendar”. În calendarul creştin e puţină înghesuială, sunt vreo cinci sfinţişori.

O menţiune specială despre marele artist Toma Caragiu, pe care-l pomenim astăzi! Nu ştiu de ce, dar mereu mi-l amintesc, mereu şi mereu, jucând în "Threepenny Opera" în regia celebrului Liviu Ciulei, alături de Margareta Pâslaru, Clody Bertola, Victor Rebengiuc, Rodica Tapalaga, George Maruţă şi alţii, pe care nu mi-i amintesc acum. Un regal imposibil în ziua de astăzi!

Am văzut piesa lui Brecht de unsprezece ori! De fiecare dată era altceva, altă şotie, altă interpretare, alte insinuări politice. Actorii erau, la acea vreme, dizidenţii de serviciu, care duceau vorba, de pe scenă în sală, cu multe înţelesuri... sau, aveau voie?

"Rechinul poartă dinţii, drept în faţă, de temut..."

Cu tot respectul, nu mai sunt în ziua de astăzi actori de talia lui Tomiţă!

Să mă ierţi, Florine, prietene, pe tine te-au blestemat fetele frumoase să trăieşti veşnic, aşa că tu ieşi din discuţie, eşti nemuritor din viaţă!

Dar vă promisesem să vă relatez ce spune doctorul Mercola. Ei, bine:

Frica de Ebola aminteşte de marea păcălelă a gripei aviare din 2005 şi de sperietura artificială cu gripa porcină H1N1 din anul 2009. Şi atunci autorităţile au declarat “Nivel 1 de urgenţă” ca să promoveze vânzarea unor vaccinuri care nu erau necesare, mai mult, s-au dovedit periculoase, mortale chiar, sau provocatoare de devastatoarea boală a somnului, “narcolepsia”.

În 2005 preşedintele Bush a făcut una dintre declaraţiile sale prosteşti anunţând că peste două milioane de americani o să moară de gripa aviară. Nu ştiu dacă au murit mai mult de trei persoane... mult sub limita multianuală!

Aceste declaraţii, preluate cu multă plăcere de o presă iresponsabilă au instalat o atmosferă de panică şi teroare. Nu mai este nevoie de terorişti, în America ni-i alegem singuri! Te fapt această păcălelă crudă şi iresponsabilă a fost făcută numai cu scopul de a rotunji veniturile unor companii farmaceutice care cotizaseră la campania prezidenţială. S-au luat măsuri împotriva unei epidemii care nu a existat niciodată!

Culmea ridicolului, în 2009, OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a avertizat sever cele 194 de ţări membre să se aştepte că o treime din populaţia globului va fi infectată cu virusul gripei porcine H1N1 şi că se estimează decese de ordinul sutelor de milioane. Remediile indicate imediat de OMS, Tamiflu şi Relenza s-au dovedit că nu aveau eficienţa nici măcar cât un ceai fierbinte, îmbunătăţeau simptomele celor infectaţi cam o singură zi. Cu multe efecte secundare negative.

După cum observa un studiu britanic, păcălela cu H1N1 a costat Marea Britanie aproape un miliard de lire sterline. Iar “The Telegraph” nota: “Studiul, făcut de savanţi şi profesori de specialitate de la Oxford, arată că producătorul eleveţian al Tamiflu, compania de farmaceutice “Roche” a dat o falsă impresie asupra efectivităţii produsului. Cei de la Oxford au invinuit pe producătorii de pe continent de “ştiinţă de bîlci”!”

Şi la noi, în România, cum este vorba de o sperietură cu o epidemie artificială care este grotesc ridicată imediat la rangul de pandemie, apare un clovn, un hopa-mitică străin de intersele publicului, străin de morală şi etică, dar extrem de prietenos cu propriul buzunar şi cu interesele firmelor străine producătoare de vaccinuri. Din nefericire prostimea pune botul, iar presa... o parte a ei este vai de capul ei, ori e proastă, ori e vândută!

De ce aţi nenorocit Institutul Cantacuzino, singurul producător din ţară serios şi responsabil de vaccinuri? Bună întrebare...

Mă întrerup, pentru că sunt sunat de mai mulţi locuitori ai Bucureştilor şi am primit câteva duzine de emailuri cu acelaşi subiect. Pe căldura asta şi pe pericolul altor o mie de epidemii, de ale noastre, nu Ebola neapărat, nefericiţii de la Apa Nova au tăiat alimentarea cu apă la mai multe blocuri, nu contează sub ce pretexte. Dacă, de exemplu, nu s-a plătit, există soluţia justiţiei, a penalităţilor şi multe, multe altele.

Tăierea apei este o măsură dictatorială comunistă de tristă amintire.

Nu-mi vin suficiente înjurături şi nu sunt suficient de indignat, dar o să-i dau pe mâna vrăjitoarei Măturoaia să-i blesteme. Merită!

Şi în primul rând pe un ipochimen numit Pantea, sau Cantea de la Call Centerul ifamei companii străine. Mojic, bădăran şi mitocan, ales special de străini pentru lucrul cu publicul! Toată lumea mi s-a plâns de el, aşa că vă povestesc şi domniilor voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi.

Vedeţi, aşa se declanşează o epidemie adevărată, de la lipsa de responsabilitate, de omenie, a unei firme străine care are monopol şi nu-i pasă ce se întâmplă cu românii... şi atunci niciun vaccin nu ne mai scapă!

BERBEC Azi simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Eşti surprins de o întâmplare, veste sau eveniment neaşteptat. Încerci să evaluezi cât te influenţează.

Azi trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza timpului prea călduros, dar şi din cauza unor situaţii obiective.

TAUR O zi mai dificilă, enervantă! Nu te băga în treburile personale ale altora! Nu-ţi oferi ajutorul, neinvitat. Încearcă să vorbeşti puţin şi să zâmbeşti mult. Fii mai „zen” şi o să treci ziua!

Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, în douo sau cu prietenii, la o cină veselă şi sănătoasă.

GEMENI Ai o dispoziţie către vorbărie, zici multe, dar nu spui nimic. Din partea ta e o reacţie naturală zodiacală, aşa eşti tu, dar poate fi şi o strategie să vezi unde o iau valurile vieţii...

Vremea rea a facut RAVAGII! Metroul, INUNDAT! HAOS in tot orasul

Pagina 1 din 2


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI